Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el neki? Vagy hazudjak?
Elég hosszú a sztori, egy korábbi kérdésnél leírtam az előzményeket. Úgyhogy most nincs kedvem leírni. Azóta történt egy-két dolog.
Szóval múlt pénteken elmentünk hármasban bulizni. Én, Ő, meg egy munkatársa. Először beültünk valahova inni, kicsit hangolódni az estére. Sz_ r kedvem volt, annyira látszódott rajtam, ő meg persze észrevette és megpróbált beszélni velem, olyan zavarban voltam alig tudtam a szemébe nézni.
Azután olyannyira telebeszélte a fejem, hogy kezdtem megnyugodni, és jól érezni magam.
A szórakozóhelyen 5 percet se voltam, de már valaki belecsípett meg megmarkolta a fenekem.(később kiderült hogy Ő volt az). Iszogattunk, (én szigorúan csak kólát) táncoltunk, egymással is, a fenekét hozzám nyomta én pedig hátulról a derekát átkarolva simultunk össze. A buli alatt többször is táncoltunk így.
Ő nem tudja azt hogy nem vagyok hetero, úgyhogy kénytelen voltam sráccal is táncolni meg hát smároltam is vele.
De ő is táncolt pasikkal.
A buli végé fele a másik csaj aki velünk volt, odalökte őt az egyik csávóhoz. Ezek ketten dumáltak, hogy ne lökdösse oda. Én meg ezt nem halottam, megkérdeztem tőle hogy "mi van?" Erre ő a fülembe súgva mondja hogy "Nem tetszik! ( mármint a srác) Nekem te tetszel!" Köpni nyelni nem tudtam komolyan, annyira megdöbbentem. Fogalmam sincs amúgy hogy vicc volt e vagy nem.
Felajánlotta nekünk hogy aludjunk a nagypapája házában, mert 2 és félórát kellett volna várnunk a buszra.
Én vele aludtam egy ágyban. Hozzám bújt azt mondta ő így szeret aludni. A karjával ölelte a derekam a lábát meg az enyémre rajta. Annyira dobogott a szívem hogy inkább a telefont nyomogattam. Később am. átfordult. Nem tudtam aludni, inkább azt hallgattam ahogy édesen szuszog.
Ma meg küldött egy képet hogy a bulifotóssal készül egy randi féleségre. Persze ő azt mondta hogy nem randi.
Én meg kiakadtam. Meggondolatlanul rávágtam hogy "hát f_ sz_".
Megkérdezte hogy van e valami baj.
Felhívott, kérte hogy mondjam el mi bánt.
Aztán rávágta, hogy azóta vagyok ilyen mióta elküldte a képet az üzenetről amiben egy taliról beszélnek. Én meg persze hárítottam hogy dehogy nincs semmi bajom. Nem beszél velem amig el nem mondom neki mi bajom van.
Szóval most az van nem tudom hogy, mondjam el neki azt hogy többet érzek iránta barátságnál vagy hazudjak valamit.
21/L
Szerintem is mondd el neki.
Amúgy melyik kérdésben van leírva az előzmény?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__leszbikussag__89..
De annyira félek hogy tönkre megy a barátságunk. Nem akarom őt elveszíteni, ahhoz túlságosan szeretem.
"kénytelen voltam sráccal is táncolni meg hát smároltam is vele." - de miééééért?
Már ne is haragudj, de milyen alapon haragszol rá, ha Te egy buliban kb bárkivel leállsz csókolózni. Ha tetszik Neked a lány és próbálod a tudtára adni, akkor legalább ne azt lássa, hogy másokkal csókolózol.
Egyébként meg mondd el neki, szerintem elég egyértelműek a jelek.
Jaaaaaa, hogy ez az előzmény! Hát ez tök egyértelmű. Biszex, de nem vagy számára közömbös, plusz volt már köze lányhoz, amit nem is titkol. Az előzmények, a jelek amiket küld, ahogyan táncolt veled, ahogyan kimondta hogy te tetszel neki, nem az a srác. Ahogyan aludtatok...sima barátnőmmel én nem alszok így :D
Nincs okod arra, hogy titkolózz tovább. A titkolózás amúgysem egy járható út. Szedd össze magad és cselekedj! :)
#4.
Szerinted én nem bántam meg?! De nem tudom visszacsinálni. Megtörtént, elfogadtam.
#5,#6
Remélem hogy tényleg van esélyem nála.
Most hozzám se szól dél óta.😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!