Hazudjak neki tovább vagy inkább mondjam meg az igazat?
Figyelt kérdés
Először is szégyellem amit csináltam. Használtam a szobatársam hajhabját és nem tettem vissza a helyére és ő észrevette. Mikor rákérdezett, akkor azt mondtam, hogy nem tudom mi történhetett, mert én nem használtam. Most ő azt hiszi (vagyis inkább azt mondja, hogy akkor valaki bejárt a szobába és az matatott vele) Igazából nem mertem megmondani neki az igazat és már nagyon bánom. Mondjam el neki az igazat, vagy hadjam és majd elfelejti és túlteszi magát rajta? Mert szerintem azért gondolja, hogy inkább én lehettem, mint valaki más, de ha megmondom az igazat, akkor el sem merem képzeléni, hogy fog viselkedni velem ezek után.2017. febr. 26. 19:25
1/4 anonim válasza:
Vegyél neki új hajhabot,és kérj tőle bocsánatot.
2/4 anonim válasza:
Hat nem tudom. Ha tudod h nagyon bosszut allna, akkor inkabb ne mondd el. De amugy valahogy megis az lenne a legtisztabb, ha elmondanad.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) Szeritnem úgy cselekedem ahogy az első írta, de nagyon félek. Ezután pedig biztos mindig ezt fogja rólam gondolni
2017. febr. 26. 19:39
4/4 anonim válasza:
Miért mondanád el?
Akkor azt fogja rólad gondolni, hogy egy szavahihetetlen személy vagy.
Miközben egy szinte semmiről van szó, csak mégis hazudtál..
Ne mondd el, csak legközelebb ha akarod használni, akkor kérd el, vagy mondd el neki majd, hogy most te használtad, mert a tiéd elfogyott, de majd visszaveszed neki.
Nem arról a 20-30Ft-nyi hajhabról van szó, hanem a megbízhatóságodról, amit nem jó elveszteni. Mindenki tévedhet, most megúsztad. Legközelebb okosabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!