Hazudjak a barátnőm érdekében, vagy mondjam el az anyjának hogy most mi van?
Ha neked terhes az, hogy hazudsz más érdekében, akkor ne tedd tovább egy percig sem. Ne azt nézd, hogy a barátnőd mit szeretne, és ne te legyél az egyik oka annak, hogy balhé lesz otthon náluk. Arról nem beszélve, hogy mi van ha egyszer történik a lánnyal valami? és azt sem tudják hol van? Kérdésedből ítélve fiatalok vagytok még! Ne játszatok ezzel, mert bármikor bármi történhet. ha a szülők nem tudják hol van a gyerekük, nem tudják megvédeni sajnos. A szabályokat anyukája biztos, hogy nem azért szabja, mert rosszat akar, hanem éppen azért, mert ettől félti.
szerintem bármilyen rossz is, menj el anyukájához a következő ilyennél, és mondd el neki pontosan, hogy mi a helyzet. azt is, hogy nem az első ilyen alkalom, csak eddig nem merted elmondani neki őszintén!
Légy te a felnőttebb, mint a barátnőd, hosszú távon csak ez vezet jóra! és a te lelked is megnyugszik!
sztem hazudj én is azt szoktam.
de ha már párszor rájött és rafkos a nő akkor megy hozzád hogy lássa télleg veled van e a barinöd,vagy megfigyeli a barinödet vagyis követi.
Ha úgy érzed, hogy ezeken a "görbe utakon" a barátnőd veszélyben van, vagy veszélybe kerülhet, akkor mindenképpen szólj az anyukájának!!!
Ha a barátnőd a pasijával van ilyenkor, akkor is bajba kerülhet, mert esetleg túl fiatalon terhes lesz és elszúrja az egész életét...
Próbálj a barátnőddel is beszélni, hogy inkább legyen őszinte az anyukájával, mert mi történik (minden hazugság kiderül) valami baleset éri valahol, és az anyukája nem is tudott róla, hogyan került oda a lánya?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!