Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazudjak a barátnőm érdekében,...

Hazudjak a barátnőm érdekében, vagy mondjam el az anyjának hogy most mi van?

Figyelt kérdés
Az van, hogy barátnőm sose arra megy, amerre az anyukája hiszi, mivel ő nem túl engedékeny. Viszont engem szokott hívni, mert általában velem van a barátnőm, de ha nincs ott és azt hiszi ott van akkor hazudnom kell. Ami viszont nem megy jól, és már rá is jött párszor.Viszont ha nem hazudok, akkor a barátnőmnek lesz rossz.
2009. júl. 19. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Ha neked terhes az, hogy hazudsz más érdekében, akkor ne tedd tovább egy percig sem. Ne azt nézd, hogy a barátnőd mit szeretne, és ne te legyél az egyik oka annak, hogy balhé lesz otthon náluk. Arról nem beszélve, hogy mi van ha egyszer történik a lánnyal valami? és azt sem tudják hol van? Kérdésedből ítélve fiatalok vagytok még! Ne játszatok ezzel, mert bármikor bármi történhet. ha a szülők nem tudják hol van a gyerekük, nem tudják megvédeni sajnos. A szabályokat anyukája biztos, hogy nem azért szabja, mert rosszat akar, hanem éppen azért, mert ettől félti.

szerintem bármilyen rossz is, menj el anyukájához a következő ilyennél, és mondd el neki pontosan, hogy mi a helyzet. azt is, hogy nem az első ilyen alkalom, csak eddig nem merted elmondani neki őszintén!

Légy te a felnőttebb, mint a barátnőd, hosszú távon csak ez vezet jóra! és a te lelked is megnyugszik!

2009. júl. 19. 21:36
 2/5 anonim válasza:
4%

sztem hazudj én is azt szoktam.

de ha már párszor rájött és rafkos a nő akkor megy hozzád hogy lássa télleg veled van e a barinöd,vagy megfigyeli a barinödet vagyis követi.

2009. júl. 19. 21:36
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

Ha úgy érzed, hogy ezeken a "görbe utakon" a barátnőd veszélyben van, vagy veszélybe kerülhet, akkor mindenképpen szólj az anyukájának!!!

Ha a barátnőd a pasijával van ilyenkor, akkor is bajba kerülhet, mert esetleg túl fiatalon terhes lesz és elszúrja az egész életét...

Próbálj a barátnőddel is beszélni, hogy inkább legyen őszinte az anyukájával, mert mi történik (minden hazugság kiderül) valami baleset éri valahol, és az anyukája nem is tudott róla, hogyan került oda a lánya?!

2009. júl. 19. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Kicsit oltsd le a barátnődet, hogy neked terhes az, h te kerülsz kellemetlen helyzetbe miatta. Ezt muszáj lenne megértenie, kérd h cselekedjen úgy, h ne neked legyen gondod ebből. Ha tényleg a barátnőd, ezt meg kell értenie.
2009. júl. 19. 21:44
 5/5 A kérdező kommentje:
apukája tud ezekről, csak az anyukája tényleg nagyon szigorú. szinte sehova nem engedi, egy szimpla plázát is úgy kell kikönyörögni. amúgy, elmondtam neki most a legutolsót. nem tudok jól hazudni. de utánna bűntudatom volt. ez olyan rossz :S
2009. júl. 20. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!