Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Honnan tud játok hogy a kiszemeltetek is az?
hát van akiről süt, az a tipikus "rossz buz!" akinél nem is kérdés.
aztán meg ráutaló magatartás
Nekem szerencsém volt mert a parommal hamar egymasra talaltunk de amugy vannak olyan emberek(enis ilyen vagyok) akiknek van egyfajta "leszbi radaruk"
persze ez nem minden esetben mukodik de szerintem sokmindenbol ra lehet jonni hogy valaki leszbi-e
altalaban a jaras es az oltozkodes a legarulkodobb ha csak igy ranezel valakire de a leszbi radar szerintem a kisugarzas alapjan mukodik
tobb ismerosom is mondta mar hogy kulsore nem latszik rajtam hogy leszbi vagyok de a kisugarzasomon erezni
de ha osszeneztek egy lannyal es kicsit hosszabb ideig neztek egymas szemebe,mondhatni szemeztek,akkor erezni hogy van-e koztetek valami :)
Szerintem nem tudják.
Többször előfordult, hogy családtagoknak nézegettem férfiingeket, pulóvereket a férfiruháknál, és teljesen férfiasan öltözött, nyilvánvalóan nő, férfinak öltözve stírölgetett, a szemembe nézegetve biztatóan,stb.
Nagyon kínos volt, azt megmondhatom. Először nekem, aztán, amikor gondolom rájött, hogy tévedett, akkor neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!