Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legőrültebb dolog amit a kiszemeltetek miatt csináltatok meg?
Hát én volt, hogy az exemnek egy 100+ fős közönség előtt mikrofonnal, gitárral előadtam egy Scorpionstól a Still loving you-t... az például nem teljesen egészséges, szerintem:D
De másik kapcsolatomban meg írtam már zenekarnak, hogy a koncert után adjanak nekünk szerenádot. Adtak is:D
De... kevésbé tűnik vagánynak, vagy extrémnek, de igazából talán az egyik legnehezebb dolog: hosszú évek óta vele vagyok.
Sokan lehoznák a csillagokat az égről a másik kedvéért, vagy nagy tetteket hajtanának végre, aztán egy olyan "egyszerű" dolgot nem tudnak megtenni, mint várni a másikra, állni az esetleges hülyeségeit, heppjeit, vele lenni akkor is, ha éppen nehéz..
Szóval mi a legőrültebb amit érte tettem? 7 év után két gyűrű:D
begyógyszereztem magam és ráittam, hogy oda merjek menni hozzá.
ó mari.
Berúgtam, hogy beszélni merjek vele.
Megtudtam, hogy valahol fellép és kiutaztam a helyszínre.
Meg még szerintem volt sok ilyen, csak most hirtelen nem emlékszem rá, egyébként nem lett belőle semmi, pedig nem hiszem, hogy akár egy embert úgy fogok valaha is szeretni, mint őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!