Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CFB kérdése:
Srácok! Ti hogy viszonyultok ahhoz, ha azt a csajt, akit kiszemeltetek magatoknak lehet, hogy más előbb fogja megfektetni, mint ti?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy pl előtted úgy beszélnek, mint egy pár, vagy az ellenfeled akár face-en akár élőben próbál közeledni a csaj felé.2017. máj. 21. 00:21
1/7 anonim válasza:
Eléggé szarul esik, de nem kötöm a csaj orrára. Ugyan úgy folytatom az ismerkedést, mintha mi sem történt volna.
2/7 anonim válasza:
"az ellenfeled akár face-en akár élőben próbál közeledni a csaj felé"
ha facen közeledik azt én honnan tudnám? nem látom a chatelést ami a messengerben fut náluk
vagy már odáig korcsosult ez hogy az emberek egymás üzenőfalán beszélgetnek, hadd lássa ország világ?
3/7 anonim válasza:
Hát gáz de ez van. És akkor a legszarabb ha utána az meg kidobja a csajt mert neki csak arra kellett.
4/7 anonim válasza:
A srácnak annyi,nem hagynám szó nélkül.Ilyen dolgok nagyon feltudnak húzni.
5/7 A kérdező kommentje:
#2 a csoportbeszélgetésekre gondoltam, hogy pl mind3an u.abban a csoportban vannak benne, és ha úgy alakul a beszélgetés, akkor általában az emberek már ott beszélik meg, nem mindig mennek át privátba
2017. máj. 21. 09:41
6/7 anonim válasza:
ugyanúgy ahogy a 4-es, csak +ba a csaj is elmehetne a 3,14-csába
7/7 anonim válasza:
#5 hát nem tudom, mi csoportos beszélgetésnél sosem beszélünk meg semmi személyeset, mi már akkor átváltunk privát chatbe ha meg akarom kérdezni mi nyomja a lelkét, nem hogyha egy lányhoz akarok közeledni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!