Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogy lehet kibírni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kibírni, hogy nincs, akit szeressek és aki viszontszeretne?

Figyelt kérdés
Ti ezt hogy viselitek? Én nagyon a padlón vagyok emiatt.

2018. ápr. 5. 17:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%
Néhány év után lassan már hozzászokom. F
2018. ápr. 5. 17:32
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Üres az életed. Keress hobbit. Sportolj. Dolgozz, vagy tanulj. És akkor új embereket is meg fogsz ismerni. Valami majd összejön.
2018. ápr. 5. 17:35
 3/16 anonim ***** válasza:
86%
Egy kapcsolatba nem azért kell beleugrani,hogy "legyen kit szeressek". Szerintem a legfontosabb egy kapcsolat előtt,hogy tudjak egyedül is élni. Van olyan barátom,aki nem bírja elviselni,ha egyedülálló,szalad is bele egy kapcsolatba. Mikor szingli vagy kezdj el foglalkozni magaddal,élvezd az egyedüllétet,stb.
2018. ápr. 5. 17:36
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy kérdező?
2018. ápr. 5. 17:38
 5/16 A kérdező kommentje:
Hosszú ideje szingli vagyok, nem tudom élvezni az egyedüllétet...
2018. ápr. 5. 17:39
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Nekem még sose volt kapcsolatom.:D néha van, hogy én is vágyom valakire, de jelenleg nincs ilyen érzésem.
2018. ápr. 5. 17:41
 7/16 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok
2018. ápr. 5. 17:45
 8/16 anonim ***** válasza:
74%
Egyetértek a 3-assal. A kapcsolatfüggőség nem egészséges.Az már régen rossz ha a kapcsolat,szerelem kényszer vagy pótcselekvés. És igen,normális esetben nem arra használjuk a párunkat,hogy ne legyünk egyedül.Igenis lehet élvezni a szinglilétet,én nem félek az egyedülléttől sem,sőt, szükségem is van rá időnként.Töltsd el hasznosan az időd, törődj magaddal,vagy tarts kisállatot.
2018. ápr. 5. 17:46
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is szükségem van egyedüllétre. Nem menekülhetsz egy kapcsolatba emiatt. Szokd meg az egyedüllétet,persze nem azt mondom,hogy nagyon,mert az se jó,hisz aztán nehéz lesz "elviselni" magad mellett valakit,hanem úgy szokd meg,hogy ne okozzon nagy kellemetlenséget az sem,ha épp nincs melletted senki. Ilyenkor csinálj olyat,amit szeretnél,éld ki magad. Élvezd az egyedüllétet,ha pedig társaságra vágysz,ott vannak a barátok. ;)
2018. ápr. 5. 18:51
 10/16 anonim ***** válasza:
52%
Mindenkinek szüksége van egyedüllétre, aláírom... Én már lassan 2 éve szeretek viszonzatlanul valakit, és sajnos nem tudom feldolgozni, hogy nem szeret. Persze nem járok rá vagy ilyesmi, most már csak magamban örlődök. Igaz fiatal vagyok még, ahogy te is kérdező. De néha nagyon rossz nem ölelni senkit szerelmesen... Biztos, hogy nem egyedül fogunk meghalni, majd alakul. Csináld amiket szeretsz, éld ki magad, majd alakul, nem szabad rágörcsölni, akkor csak rosszabb lesz. :) 18/L
2018. ápr. 5. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!