Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki nem érdemli meg, hogy szeressék?
A szüleimmel, rokonaimmal egész gyerekkoromban rossz volt a kapcsolatom, a párkapcsolatok meg sose jöttek ki. Mindig olyan valaki tetszett, aki foglalt vagy messze van, illetve többnyire a kettő együtt.
Illetve a párkapcsolataimban is mindig nehézségeim vannak, és azt érzem, engem nem lehet szeretni.
Most együtt vagyunk, de már kb biztos vagyok benne, ha valaha elhagyna, soha többet nem kell senki.
24 vagyok, de rettentően öregnek érzem magam, legszívesebben 14 lennék megint.
-lány-
"párkapcsolataimban"
itt a baj, ezzel van a baj. a tobbes szammal, ugy szamolod oket mint egy marek buzat
Nem hiszem, hogy 24 éves korra a kettő olyan sok lenne. Többet meg, mint írtam, nem tervezek.
Ha összejött volna az elsővel, most nem lenne második.
Van, egy olyan nővel kavartam, aki nem érdemli meg: kihasznál, átver, mosolyogva hazudik az emberek képébe hosszú távon is, tojik rá hogy tapos bele mások lelkébe, előadja reklámozza a sikert miközben semmilye nincs, mert minden pénzt elszór. Ez egy modellszerűen nárcisztikus, pszichopata jellemzőkkel bíró nő volt.
Sokan szeretik még is (egy ideig) a szépsége miatt.
És a "Talán"-t itt ironikusnak szántam, = biztosan-nal.
Magam is tapasztaltam, mekkora formáló ereje van ennek.
Mondom, ha nem hiszed, először csak tettesd fejben. Fake it until you make it.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!