Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit csináljak, hogy ne szeress...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne szeressek bele mindig a tanárnőimbe?

Figyelt kérdés
Állandóan van egy favoritom, akinek az óráján tiszta ideg vagyok, ha a folyosón meglàtom remeg a lábam és hasonló kevésbé kellemes tüneteket produkálok ha a látókörömben van... Tudom, hogy esélytelen a dolog ezért szeretném kérni a segítségeteket, h mit tegyek h ne zúgjak bele mindig egy tanárba és hogyan felejtsem el őket...

2017. jún. 11. 23:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Annyit tehetsz, hogy ismerkedsz más, elehetőbb nőkkel.Amúgy teljesen normális, hogy tetszenek a tanárnőid, szerintem ezen mindenki átesik, mert ugye folyamatosan látod őket, rájuk figyelsz, könnyü beléjük szeretni:-)
2017. jún. 12. 08:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen átérzem, és nem is tudom mit mondjak. Lehetőleg senki se tudja ezeket meg, nem mondd senkinek, ne legyél feltünő. Nem marakodásból mondom, talasztalatból. Próbálj meg beleszeretni egy kortársadba vagy valakibe, aki nem ilyen rozikós a dolog és ahol van esélyed. Semmi esetre se hitegesd magad, mert felemészt.
2017. jún. 12. 17:41
 3/3 anonim válasza:
0%
Vágd le a farkadat, vagy pározz vele análisan.
2017. jún. 17. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!