Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szeressek bele egy lányba?
Figyelt kérdés
Heló.már egy ideje együtt vagyok egy lánnyal de valahogy nem tudok bele szeretni pedig barátságnál azért többet érzek viszont mégse vagyok belé szerelmes.de ez nem csak nála van igy hanem szinte minden lánynál mer voltam már más lányokkal is de egyik iránt se éreztem szerelmet..ha esetleg valaki valami jó tanácsot vagy tapasztalatot megosztana velem annak örülnék..bunkók lécci kíméljetek.(jaj és 18 vagyok a csaj pedig 16)2017. máj. 25. 01:25
1/7 anonim válasza:
Ez nem így megy. Valószínű még nem kezdtél a jó lánnyal, 18 évesen amúgy is ráérsz erre. Sajnos ebből sem lesz szerintem sok, ha valakibe szerelmes leszel, tudni fogod.
2/7 anonim válasza:
Első válaszolóval értek egyet.
Leírta a lényeget. Ha szerelmes leszel tudni fogod. A szerelmet megérzi az ember fia/lánya .
3/7 anonim válasza:
Szerintem erre nincs semmi módszer a szerelemnek magától kell jönnie a megfelelő ember iránt.
5/7 A kérdező kommentje:
Hogyérted hogy mi a helyzet a fiúkkal??
2017. máj. 25. 19:18
6/7 anonim válasza:
hát ha a lányok nem, akkor a fiúk?
7/7 A kérdező kommentje:
Hát kösz nem vagyok meleg :)
2017. máj. 27. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!