Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szeressek bele olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szeressek bele olyan lányba, akihez nem vonzódom?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos csak olyan lányoknál van esélyem, akiket egyáltalán nem látok vonzónak. Próbáltam, hogy találkozgatok velük, hátha kialakul valami, de egyszer se fordult elő, hogy elkezdtem volna őket vonzóbbnak vagy szebbnek látni.
2015. jan. 17. 11:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Sehogy. És hagyd abba a nyávogást.
2015. jan. 17. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
hát akkor szedd össze magad és hagyd békén őket keress olyat aki tetszene hátha te is majd tetszel neki de akik neked nem tetszenek azokat ne bántsad
2015. jan. 17. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:

rossz a hozzáállásod:D

nyugodtan próbálkozz szebb csajoknál is,mert azok is csak nőőők

először beszélj sokat ilyen nőkkel a neten aztán hozzá fogsz szokni és megjön az önbizalmad

2015. jan. 17. 11:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Gondoljátok először nem azoknál próbálkoztam, akik tetszettek is? De azoknál sosem értem el semmit.
2015. jan. 17. 11:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nőként nem akarnék olyannal lenni, aki nem talál vonzónak, iszonyatosan becsapva érezném magam. Szóval már ez a gondolkodásmódod alapján is undorító embernek tartalak, nem csodálkozom, hogy nincs sikered .
2015. jan. 17. 12:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor nézz magadba. Lehet, hogy te nem úgy vetted észre, de talán rohadsz belülről.
2015. jan. 17. 12:07
 7/8 A kérdező kommentje:
Pfff máshol meg mindenkinek osztjátok hogy adjon le az elvárásaiból, ha meg valaki találkozik párszor olyannal is, aki nem jön be neki elsőre, hátha kialakul benne valami, az már undorító. Gratulálok a logikátokhoz.
2015. jan. 17. 12:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Jéééézusom.. ezért csináltuk az emancipációt, hogy olyanok szólítgassanak meg akikkel csak az időnket pazaroljuk? Ha undorító vagy gondolod hogy a csajok egyszercsak szépnek tartanak? Ami Neked nem megy az hogy várod el, hogy menjen másnak?

Ha ilyen anyámasszony katonája menekülős nyafogós vagy akkor egy jó nő mitől szeressen beléd?

Múltkor láttam egy tök jó csajt a facen feltette a képét és egy tapló vidéki beírta, hogy gyere le hozzám. Szétnevettem rajta magam. Ettől aztán biztos a nyakába ugranak a nők.

Mindent készen kapni, nem tenni-tanulni-fejleszteni magunkat és utána nyafogni nem célravezető.

Legyen tartásod, tanulj meg beszélgetni, az emberekkel bánni és mikor mindezt egy jó csajjal teszed ne azt érezze, hogy erőlködsz, meg akarod meg izzadságszagú az egész.

2015. jan. 17. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!