Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetném el azt, hogy ne szeressek bele minden lányba, aki megszólít?
Az a baj, hogy minden lányba beleszeretek, aki megszólít.
Hirtelen megváltozik a véleményem róla.
Most is ez történt.
Megszólított valaki, és rögtön belé szerettem. Persze küzdök az érzés ellen. A nevén kívül, és egy-két dolgon kívül semmit nem tudok róla.
És mindig így bukom el a kapcsolataimat.
Én szerelmes leszek, és mindent megadnék a lánynak.
Hogyan érhetném el ezt, hogy ne legyek szerelmes, mert nem szeretném, ha ez a kapcsolat is tönkremenne.
Aki én szólítok le lányt, azzal is az a helyzet, hogy szerelmes leszek belé, csak később. Ennyi a kettő között a különbség.
Vagyis, akkor csináljam továbbra is azt, hogy azt mutatom, hogy "utálok vele lenni, de ugyanakkor elhívnám randira" érzést?
Mert, ha csak az egyiket mutatom, akkor az a baj, ha a másikat, akkor az a baj, így a köztes állapotot választottam.
Vagyis úgy kell rájuk tekintenem, mint egy barátra, de ugyanakkor ne essek át a barát zónába sem? Szerintem kezdem érteni.
Elnézést, hogy így hangosan gondolkozok, de ha leírom ezeket, akkor sokkal könnyebben rájövök dolgokra.
Szerintem menni fog. :)
Kérdező, képzeld el az alábbi szituációt:
Van egy kerti csap, ami csöpög, akárhogy nyitod meg, alig jön belőle a víz. Aztán ugyanez a csap hirtelen megrongálódik, és a hatalmas víznyomás kilöki a helyéről, te meg xarrá ázol. Aztán képzelj el egy normálisan működő csapot, amiből rendesen jön a víz. No, te a mostani hozzáállásoddal a megrongálódott csap vagy. Szeretjük a vizet, de "emészthető mértékben". :-) Ne legyél túl sok.
Rendben.
Akkor ezt fogom tenni. :)
Viszont még egy utolsó kérdésem lenne, ha nem bánjátok. :)
Mindig elszokott érkezni az a kínos csend, amikor nincsen téma.
Olyankor mit szoktatok csinálni?
Ezt a helyzetet nem nagyon tudom kezelni. :(
Utána meg már csak rosszabb lesz mindig a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!