Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szeressek ki a tanarombol?
Eloszor is leszogezem, nem kerek fujolo kommenteket.
10.ben mar bejott a testneveles tanarom, de most, ebben az evben kezdett el igazan magahoz lancolni lelkiekben. En nagyon ragaszkodok hozza, de tudom, hogy soha nem kezdene ki velem, egyreszt mert feltene az allasat, masreszt pedig baratnoje van.
Viszont en elmondhatatlanul ragaszkodo vagyok. Van, mikor vegigi idegeskedek miatta, masszor meg azt veszem eszre, hogy majdnem, vagy mar sirok.
Nem tudom, hogy apakomplexus-e, szerintem csak szeretethiany, fuggetlenul attol, hogy apukamat is havonta 2× 2-3 napot latom, es, hogy amugy is bejonnek az idosebb ferfiak.
Nem vagyok kivancsi olyan valaszokra, hogy pszichologusra van szuksegem, mert ez szerintem nem pszichologiai eset... tanacsokat kernek, mit tegyek?
Probalj meg a korodbeli vagy eppen idosebb fiukkal ismerkedni. Hidd el hogy a korosztalyodban vagy a nalad kicsit idosebb fiuk kozott is lenne olyan aki ragaszkodna hozzad es viszonozna a szereteted. En is szerelmes voltam egy tanaromba evekig gimiben, es szornyu volt mert tudtam hogy semmi eselyem. De valahogy en is a felnottebb ferfiakhoz vonzodtam. A noket/ lanyokat meg eleve vonzzak a ferfi tanarok... Egyreszt mert nem sok van beloluk, masreszt meg vam egyfajta ala-folerendeltsegi viszony (lsd kesobb a noknek sokszor bejonnek a vezeto beosztasu ferfiak...)
Jotanacs: ne mutasd ki. Neki is kellemetlen lesz es neked is. Ha radtalal a szerelem, mar baromira nem fog erdekelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!