Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy lányba, de én szerintem neki csak egy haver vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Osztálytársak vagyunk legalább, és nagyon tetszik.Néha beszélgetünk de semmi más.Nem tudom kiverni a fejemből. Nem vagyok nagy csajozós, ha egy lány közelébe vagyok nem tudom tudok megszólalni(+beszéd problémáim is vannak [dadogás]. Így nem olyan könnyű egy lányhoz oda menni és beszélgetni, főleg ha semmit ötleted nincsen.Min tudnék változtatni? Esetleg hogyan kéne közelednem hozzá?2017. máj. 13. 19:41
1/7 A kérdező kommentje:
Ezt nem írtam le, de attól is félek hogyha bevallom neki, akkor elfogja mondani mindenkinek.
2017. máj. 13. 19:45
2/7 anonim válasza:
Szoktatok egymásnak? Mert ha nem akkor rá is irhatnál, hogy mondjuk jobban megszeretnéd ismerni vagy mondjuk vess fel egy témát, kérdezgess a hobbijárol.
3/7 anonim válasza:
Milyennek ismered eddig? Ha olyan akkor nem fogja elmondani senkinek.
Cdak bátorság. Az első válaszolónak jo az az ötlete. Írj rá.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálkozom vele.
2017. máj. 13. 20:25
5/7 L.Bandita válasza:
Beszélgess vele minél többet, de ne úgy állj hozzá, hogy meg akarod szerezni, mert csak begörcsölsz tőle. A nők szeretik a vicces pasikat, úgyhogy nem árt ha van egy két jó vicc a tarsolyban. Ne csak vele beszélj, beszélj más lányokkal is, hogy legyen rutinod és ne blokkolj le ha csajok társaságában vagy.
Próbáld kipuhatolni hogy mi motiválja, mit szeret csinálni, mi az ami pillanatnyilag érdekli. Készülj ezekből fől, hogy tudj vele beszélgetni.
Menj el gyúrni heti kétszer- háromszor, hogy legyen önbizalmad.
6/7 A kérdező kommentje:
3-dik válaszolónak írom, hogy amúgy pont most tervezek edzőterembe járni! Köszi a tanácsot. :D
2017. máj. 13. 22:18
7/7 L.Bandita válasza:
Egy év alatt nagyon szép eredményt lehet elérni az edzőterembe, hogyha kicsit komolyabban veszed. Hihetetlen mekkora önbizalmat tud adni. Én 21 évesen kezdtem el gyúrni, azóta élek teljes életet mondhatni. Tartást ad, életcélt és barátokat is lehet szerezni, úgyhogy hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!