Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan ne szeressek bele?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne szeressek bele?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok és 1hetet járok suliba és 1hetet vagyok gyakszin és a gyakszi helyemen van egy lány aki 2 hónapja jött.20éves és ennek a csajnak van már 5-6 éve pasija.

És pár hete eléggé kezdek belezúgni.Folyamatossan mosolyog rám,néz engem ha unatkozik akkor oda jön mellém dumálni sokszor segít meg ha rá nézek akkor azt veszem észre,hogy néz engem és akkor elkapja a fejét.Meg folyamatossan megdícséri a cuccaimat meg lecukiz.

Tudom,hogy ez nem jelent semmit de egyszerűen ezt még is jelnek veszem pedig nem az tudom és nem tudok a szívemnek parancsolni és folyamatossan azt veszem észre, hogy rajta agyalok folyamatossan rá gondolok.Napról napra egyre jobban bejön.

Hogyan felejtsem el?

2018. jan. 31. 18:39
 1/7 anonim válasza:
100%
Szerintem mond meg neki, hogy mit gondolsz erről és kérd meg hogy egy kicsit hagyjon vagy kicsit ,,fogja vissza magát" .vagy még az is megoldás ha találsz egy másik lányt vagy ismerkedsz bulikba vagy akárhol az segít elfelejteni őt.
2018. jan. 31. 18:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha valakinek nem lenne tiszta,igen leszbikus vagyok:D
2018. jan. 31. 19:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki írna még valami tippeket?:D
2018. febr. 1. 20:06
 4/7 kiss richárdó válasza:

Szerintem halgass a szivedre

Ezt neked kell tudnod ha ilyen van:D

2018. febr. 3. 20:29
 5/7 A kérdező kommentje:
De ha rá hallgatok akkor koppanok és fájni fog.
2018. febr. 3. 22:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Azota 21 lett es rohadtul szereti a csavojat en meg bebaszva sirok ejszakakat miatta
2018. febr. 6. 21:59
 7/7 anonim válasza:
Az a gond, hogy a szívnek nem nagyon lehet parancsolni, mert a mély érzelmek nem olyanok, mint a gondolatok, vagy a felszínes érzelmek, hogy csak úgy manipulálni lehet őket. Az elnyomás nem segít, mert akkor még van hozzáférésed a dolgokhoz, amihez ha jól gondolom te nem szeretnél. Én azt gondolom, hogy ha tényleg ennyire szörnyű neked a dolog, esetleg próbáld elfojtani a dolgot. (Az elfojtás egy védekező mechanizmus, amitől az agyad a tudatodtól elválaszt bizonyos dolgokat, általában ezt traumával lehet elérni, de csak akkor ajánlom ezt, ha magától az érzelemtől szeretnél meg nem adott időre megszabadulni, szóval jól fontold meg a dolgot, mert nem feltétlen éri meg)
2018. febr. 10. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!