Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan kezdődik az iskola, látni fogom az exem, hogy ne szeressek belé újra?
Figyelt kérdés
(Nekem egy hét múlva kezdõdik.)
Tavaly is ez volt, kiszerettem (valamennyire) belõle nyáron aztán megint teljesen belé estem. Ekkor még nem voltunk együtt, de összejöttünk és utána szakítottunk. Azóta szerzett magának másikat.
Most érzem elõsször úgy hogy nem szeretem... Csúnya dolgokat mûvelt velem meh minden, és én egy ilyen ember meet nem birnám ki még egyszer.
Hamarosan újra fogom látni, napi szinten... Mikre gondoljak hogy ne szeressek újra belé? Tapasztalatok?
2016. szept. 1. 21:36
1/5 anonim válasza:
Ezen ne aggódj, tanulj a múltból,ha teheted. Nekem mai napig van exem az osztályban,de eleinte megoldottam,hogy nem nagyon néztem rá,hogy ezzel is kioltódjanak az emlékek,mára már 6 év elteltével teljes osztálytársamként tekintek rá.
3/5 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm a választ :)
#2 Ezzel nem segítettél sokat...
További válaszokat szivesen olvasok, sokat segítenétek :)
2016. szept. 2. 00:41
5/5 anonim válasza:
nekem volt egy exem az osztályban én elottem is csak fekudt a padon a falfelé fordulva és aludt amikor velem volt akkor egymás mellett ultunk de volt hogy aludt és amikor szakítottunk rosszban váltunk el (én hibámból) akkor is a fal felé fordulva aludt :D nekem is és magának is megkonnyítette a dolgot az hogy hajnali 5 kor járt haza melóból :) volt hogy egy hetet 0 alvással húzott le részben ez miatt is kovettem el a hibát de ez nem mentség csak hát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!