Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Klaudi971005 kérdése:

Leszbikus lányok! Szerintetek ez izgató?

Figyelt kérdés
Nemrég felkért egy lány, hogy küldjek neki képet, cserébe ő is küld..nemtudtam, hogy mit mondjak neki erre..szerintetek ebben mi a jó? Én még nem próbáltam, de lehet kipróbálnám. Ti csináltatok már ilyet?

2018. febr. 8. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Én a szavak erejében hiszek.
2018. febr. 8. 21:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha jól értem arra gondolsz, amikor izgató mondatokat írtok egymásnak?
2018. febr. 8. 21:09
 3/10 anonim ***** válasza:
En is inkább beszélgetek, ismerkedek a másikkal, szavakkal próbálom lenyűgözni.
2018. febr. 8. 21:24
 4/10 A kérdező kommentje:
És ti ilyet csináltatok már lánnyal?
2018. febr. 8. 21:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Beszélgetni szoktam, de képet nem cserélek.
2018. febr. 8. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Majd küldök neki egy képet Pikachuról és ha visszaküldi As Ketchumot akkor tudom ő az igazi :)

Nem küldözgetem magamról pucér képet ,soha senkinek !!!!

2018. febr. 9. 11:24
 7/10 Trexy ***** válasza:
Én semmiféleképp nem küldenék :DD Egyrészt.. nem d*gó partnert keresek egy éjszakára.. másrészt engem egy "ismeretlen" test nem izgat fel, ha a páromé akit ismerek,szeretek és már láttam is úgy na az tűzbe hozna :D De egy ismeretlen xy emberé... Semmi képpen :) 16/L/L
2018. febr. 9. 12:30
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem izgató, hidegen hagynak "egy lány" random képei. Ha van egy tartós kapcsolatom,akit szeretek és bízom benne, és ha épp távol vagyunk egymástól akkor el tudom képzelni,de így nem érdekel. És 90% hogy pasi akinek képet akarsz küldeni,úgyhogy ha nem találkoztál még élőben vele küldj.
2018. febr. 9. 16:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia. Képet még nem igazán küldtem még lánynak, talán-talán bele mennék, de félnék, hogy pasi és csak át akar verni.

Olyan már volt hogy skypon camsexeteltünk, de mindketten bekapcsoltuk a camerát.

Fiúknak sem igazán szeretek képet küldeni, persze mikor kapcsolatom volt küldtem a srácnak.

Én most a telefon sexre vagyok picit rá kattanva. De még csak fiúkkal csináltam.

19/B/L

2018. febr. 10. 14:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Én leszbikus nőként egyszer kétszer volt ilyen velem
2018. febr. 11. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!