Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok! A kérdésem azokhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A kérdésem azokhoz szól, akik felvallalják. Holnap megyünk barátnőm anyjáékoz, de nem szeretem az anyját mert szerintem utál. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ha nem megyek az rosszul esik a barátnőmnek. Ha megyek én érzem magam rosszul az anyja miatt. Alapvetően kedves velem, de vannak apro jelek amiktől úgy érzem utál. Vagy egy anyósnak hogyan járjak a kedvében?
2017. dec. 23. 18:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
7%

Mert h.lye vagy,már bocs!

A te érdekeidet nézzed,ne másét,szerinted,hogy esik a szüleidnek,hogy idegen emberekkel töltöd a szentestét,és nem velük! Az ő érzéseik nem számítanak,csak a párod,anyós érzések,minek megfelelni nekik??

Olyan vagy amilyen,ha nem tetszik nekik akkor tegyenek egy szívességet! Csak ne legyél már papucs ember!

Amúgy meg átmész a pároddal,délután 4-5 körül, boldog karácsonyt kivánsz nekik,oda adod ajándékot,2 puszi,iszol velük egy italt,aztán közlöd,hogy bocsánat,de megyek szüleimhez,mert velük szeretném tölteni a szentestét,meg akarod ajándékozni őket,és kész.

Ha ezen valaki megsértődik,az menjen a levesbe!

2017. dec. 23. 19:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Hat igazad van
2017. dec. 23. 19:51
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon sok mindentől függ. A barátnőd milyen viszonyban van velük?

Mennyire komoly a kapcsolat? Együtt laktok vagy szülőkkel, vagy külön külön albiban?

Egyébként pacsi, én is a barátnőm családjával karácsonyozom, mert a szüleim messze laknak.

És én pont most vettem ki a sütit a sütőből (a megégett szélét meg még levágom, de ezt nekik nem kell tudni :P ), és vettem egy csokrot, bort, pezsgőt amit viszek. És nem feltétlen leszünk az "anyóssal" hosszan összeborulva, de mindenképpen föl fogom ajánlani, hogy mittudomén pucolok krumplit vagy csinálok kézi halászlé tésztát, vagy ilyenek, ami kell. Enélkül úgy érezném hogy élősködő vagyok ott, és mint felnőtt nő kutya kötelességem egy kicsit odatenni magamat.

Mivel komolyan gondolom a kapcsolatot, fontos, hogy a család se utáljon. Úgyhogy teperek.

De ha közelebb laknánk akkor valszeg az lenne hogy mindketten a kiccsaláddal aztán másnap meg közösen összebújunk ketten.

Így viszont szerintem egy idő után ha az udvariassági köröket letudtuk el fogunk tűnni a barátnőm szobájában.

2017. dec. 23. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!