Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A kérdésem azokhoz szól, akik felvallalják. Holnap megyünk barátnőm anyjáékoz, de nem szeretem az anyját mert szerintem utál. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ha nem megyek az rosszul esik a barátnőmnek. Ha megyek én érzem magam rosszul az anyja miatt. Alapvetően kedves velem, de vannak apro jelek amiktől úgy érzem utál. Vagy egy anyósnak hogyan járjak a kedvében?2017. dec. 23. 18:59
1/13 anonim válasza:
Egy anyós minden esetben utálja, vagy legalábbis minimális ellenszenvet érez a gyermeke szíve választottja irányában.
Akkor is, ha ez meleg, vagy hetero kapcsolat. Hisz “elveszed” tőle a kicsi lányát/fiát.
Beszéld meg a kedveseddel, találjatok egy arany középutat.
2/13 A kérdező kommentje:
Jól van, de neki sem akarok rosszat
2017. dec. 23. 19:11
3/13 anonim válasza:
Miért kéne menned?
Mondd meg a barátnődnek,hogy ez a szenteste,otthon szeretnél lenni a szüleiddel,vagy egyedül aztán kész.
Meg amúgy sincs kedved az anyjáékkal tölteni ezt az estét. Ha rosszul esik neki,így járt,nincs ebben semmi szerintem,ezt neki is meg kell értenie.
4/13 A kérdező kommentje:
Azért kéne mennem mert az apja hívott fel minket hogy menjünk el hozzájuk, tehát én is megvagyok hívva. A barátnőm meg tökre bele élte már magát. Azon gondolkodom még hogy valamit vegyek az anyosnak de nem tudom mit venne sértésnek és minek örülne.
2017. dec. 23. 19:18
5/13 anonim válasza:
Hát akkor meg elmentek,kajáltok,isztok,aztán haza mentek, 3-4 órát,csak kibirsz.
6/13 anonim válasza:
De akkor sem értem,miért ne mehetnél te,a saját szüleidhez?
7/13 A kérdező kommentje:
A baj az hogy nem 3-4óra hanem ottalvós. Most azon töröm a fejem hogy veszek az anyjának valami virágot azzal hátha elvisel egy napon keresztül. Csak már azért kérdezgetek itt mert sokszor félek hogy az anyja a kapcsokatunkra megy
2017. dec. 23. 19:26
8/13 A kérdező kommentje:
Mehetnék a szüleimhez de én ragaszkodom ahhoz hogy a barátnőmmel legyek ő meg ahhoz hogy menjünk a szüleihez...
2017. dec. 23. 19:27
9/13 anonim válasza:
Miért? Nem bírtok ki 1 éjszakát egymás nélkül?
De ha így van akkor nem is értem kérdést,mivel eldöntötted,hogy mész.
Vegyél ajándékot,kérdezd meg párod,minek örülne,aztán menjetek,majd túléled ezt a napot.
Sok sikert.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😥 eldöntöttem hogy megyek igen, de csak mert a baratnőmet nézem. Csak annyira ketségbeejtő hogy mindent úgy csinalok hogy kedveljen az anyós és mégsem. Aztán itt próbál az ember megoldast találni
2017. dec. 23. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!