Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért bánt engem lelkileg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bánt engem lelkileg csúnya szavakkal, amikor én megadok neki mindent? Mindig úgy csinálom a dolgokat, hogy neki jó legyen 21ll

Figyelt kérdés
2017. nov. 25. 15:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Annyira lejon az irasodbol hogy rohadtul gyenge vagy, alarendelodsz.

Erosebb szemelyiseget kell faragnod a jelenlegibol, vagy mindenki beled torli a labat, aki csak teheti.

Nyafogsz itt, de ez mar ennyiben is visszataszito.

Ettol mondjuk meg nem ertek egyet a paroddal, hogy igy viselkedik... de a helyeben en szakitanek, foleg hogy eleve azt mondja nem erdekelne ha te szakitanak.. ennek igy nincs ertelme.

Ez meg annyira jellemzo “ de ha nincs baj annyira erezteti hogy....” jajj menj mar.....

Ez is annyira sablon mikor valaki ezzel mentegeti a kapcsolatat, hogyha eppen nem szar, akkor jo ...

Lehet lepontozni.

2017. nov. 25. 18:41
 12/17 anonim ***** válasza:

"Mondtam már azt is neki, hogy befejezem vele a kapcsolatot erre csak annyi a válasza, hogy fejezd"

Persze, hogy ezt mondja, én barátom is ezt mondta :D 2 nap múlva meg jött igazi férfiként sírni, hogy fogadjam vissza és többé nem fog így bánni velem.

Ha meg nem jön vissza, akkor menj szépen el egy pszichológushoz és majd kigyógyít ebből a kapcsolatfüggőségedből, hogy csak akkor érzed magad teljes embernek, ha van veled egy másik ember. Hidd el, segíteni fog.

Amúgy neked ez első kapcsolatod?

2017. nov. 25. 19:19
 13/17 A kérdező kommentje:
Ez az első igen, és ketteske elmondom hogy nem érdemlem meg hogy úgy beszéljen velem fa..opo stb. kisebb vitáknál én nem hordom le semminek. És igen gyenge vagyok, de nem tudom hogy erősödjek meg.
2017. nov. 25. 19:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen, azért hagyod neki, mert ő az első, és azt hiszed ennél jobbat nem találhatsz. Amint mondtam, pszichológus segítségével pl meg tudnál erősödni. Vannak állami pszichológusok is, nem kell magánhoz menni, mielőtt mondanád, hogy nincs rá pénzed. Egyszerű önbizalomhiány az oka, de ezen lehet változtatni, és tényleg sokat lehet fejlődni :)
2017. nov. 25. 20:34
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó. Valamit ki kell találnom 😔
2017. nov. 25. 21:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Gondolom ő az idősebb, dobd ki!!!!

23l

2017. nov. 29. 16:22
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen 3 évvel idősebb
2017. nov. 30. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!