Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelkileg milyen érzés számotokra Nőként nővel élni?
Figyelt kérdés
Tiszteletben tartom a kapcsolatotokat!
Fiú vagyok heteroszexuális vagyok.
Csak komolyan gondolva nekem kissé furcsa eset ez.
Nem provokációbol írtam a kérdést hanem mert érdekel.
2017. szept. 23. 00:37
1/5 anonim válasza:
Teljesen hétköznapi és normàlis. Csak valahogy mégis jobb. Én biszex vagyok és nővel is éltem màr. Nyugisabb, szenvedélyesebb volt Nekem. Jobban figyeltünk egymàsra, többet bújtunk össze.
2/5 anonim válasza:
Jó.Nekem az a furcsa és bizarr,illetve visszatszító, hogy egyes nők pasival élnek.
24/L/L
3/5 anonim válasza:
Szar! Nincs aki levágjon egy malacot, vaagy beverjen egy szeget, nyírja a füvet, és meg sem baxnak igazi faxxal...
4/5 anonim válasza:
Szerencsére nők is meg tudjàk csinàlni ezeket!
5/5 anonim válasza:
Sokkal több mindent meg tudunk beszélni. Ha össze is veszünk, mindketten bocsánatit kérünk. Érzelmesebb, jobb minden. Itt nem csak a szexre gondolok. Meghitt minden esti vacsora. Ritkán bántjuk meg egymást, ugyanis sokkal közvetlenebbek vagyunk egymással, így tudjuk a másik mikor mit akar, vagy épp érez. 4 évig voltam feleség, és elváltam. Soha többé nem tudnék férfival élni, hogy annyi legyen a dolgom, hogy mossak és főzzek rá. Tudom, hogy vannak rendes és kedves férfiak, de ezerből 10. Nekem olyan ember kell, aki megbecsül, velem együtt végzi a házimunkát, osztozkodik az örömében, fájdalmában és jól érzem magam vele. Én ezt egy nőben találtam meg. Ennyi. 32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!