Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért bánt engem lelkileg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bánt engem lelkileg csúnya szavakkal, amikor én megadok neki mindent? Mindig úgy csinálom a dolgokat, hogy neki jó legyen 21ll

Figyelt kérdés
2017. nov. 25. 15:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%
Azért bánt téged mert saját magával vannak problémái, csak olyan gyenge gyáva, önelégült féreg hogy képtelen magába nézni ezért minden gondját, baját rád vetíti ki és azért pont rád, mert veled meri megtenni hiszen te vagy hozzá a legközelebb. Vagy hagyod a mocsokba fürdeni vagy megváltozik, csak tőle függ.
2017. nov. 25. 16:08
 2/17 anonim ***** válasza:

Ezt így nehéz megmondani. Én mondjuk nem kezdeném el pocskondiázni mint az első.

Ehhez hallani kellene a másik oldalt is...

2017. nov. 25. 16:21
 3/17 anonim ***** válasza:

1es válasza kiegészítve

Lehet hogy alapból domina jellegű, vagy erőszakosnak nevelték, és rajtad kiélheti ezeket... Birtokának tekint. Biztos benne, hogy nem fogod elhagyni, ezért bármit megenged magának.

Beszélj vele. Ha nem változik a véleménye s a magatartása, akkor érdemes továbblépni

2017. nov. 25. 16:22
 4/17 anonim ***** válasza:
37%
miértis? azért nem feltétlen kell kiindulni abból hogy itt mindenki Mr.Grey a szürke 50 szarból :)
2017. nov. 25. 16:32
 5/17 anonim ***** válasza:
Mert alárendelődsz neki, ő meg élvezi a hatalmát feletted.
2017. nov. 25. 16:52
 6/17 Hajnalcsillag1992 ***** válasza:
A kerdesedben egyben ott a válasz is. Mert megadsz neki mindent és úgy csinálod a dolgokat hogy neki jó legyen és tudja ezáltal hogy mindent megtehet.
2017. nov. 25. 17:20
 7/17 anonim ***** válasza:

Tudom, leszbi kategória, de mindannyian emberek vagyunk, ezért aztán válaszolok. Nekem ilyen volt a barátom, és pont azért volt ilyen, mert mindig mindent úgy csináltam, hogy neki jó legyen.

Aztán jó sok év alatt megembereltem magam, és azt mondtam, hogy most már tekintsen egyenrangúnak, vagy szakítás lesz a vége, és azóta normális velem.

2017. nov. 25. 17:32
 8/17 A kérdező kommentje:
Hiába próbálok vele beszélni, hogy bánjon velem rendesen mert nem erdemlem meg, hogy így beszéljen velem. Mondtam már azt is neki, hogy befejezem vele a kapcsolatot erre csak annyi a válasza, hogy fejezd
2017. nov. 25. 18:19
 9/17 A kérdező kommentje:
Viszont nagyon szerelmes vagyok belé és amikor nincs gond közöttünk, akkor érezteti velem, hogy imád. Fogalmam sincs hogy mitévő legyek
2017. nov. 25. 18:23
 10/17 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de a kettessel vagyok

Nem halljuk a masik oldalt

Igy konnyu a te partodat fogni de gondolom o se veletlen olyan veled amilyen

2017. nov. 25. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!