Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánt engem lelkileg csúnya szavakkal, amikor én megadok neki mindent? Mindig úgy csinálom a dolgokat, hogy neki jó legyen 21ll
Ezt így nehéz megmondani. Én mondjuk nem kezdeném el pocskondiázni mint az első.
Ehhez hallani kellene a másik oldalt is...
1es válasza kiegészítve
Lehet hogy alapból domina jellegű, vagy erőszakosnak nevelték, és rajtad kiélheti ezeket... Birtokának tekint. Biztos benne, hogy nem fogod elhagyni, ezért bármit megenged magának.
Beszélj vele. Ha nem változik a véleménye s a magatartása, akkor érdemes továbblépni
Tudom, leszbi kategória, de mindannyian emberek vagyunk, ezért aztán válaszolok. Nekem ilyen volt a barátom, és pont azért volt ilyen, mert mindig mindent úgy csináltam, hogy neki jó legyen.
Aztán jó sok év alatt megembereltem magam, és azt mondtam, hogy most már tekintsen egyenrangúnak, vagy szakítás lesz a vége, és azóta normális velem.
Ne haragudj de a kettessel vagyok
Nem halljuk a masik oldalt
Igy konnyu a te partodat fogni de gondolom o se veletlen olyan veled amilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!