Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tegyek, hogyan reagáljam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyan reagáljam ezt le? Nagyon félek, hogy elveszíthetem a barátnőm

Figyelt kérdés

Két és fél éve lassan, hogy együtt vagyunk, utóbbi egy évben már közös jövőt is tervezgetjük a barátnőmmel.

Mindig is tudtam, hogy nagyon régóta oda van egy másik lányért, akivel megszüntette a kapcsolatát teljesen, de az utóbbi időben látom, hogy folyamatosan a messengert bújja és vele chatelget újból.

Azt mondta fontos neki ez a lány és már semmi elejtett flört nincs köztük, csupán barátságra törekednek.

Úgy teszek, mintha ezt elhinném, de folyamatosan bosszantja az agyam egyik szegletét a féltékenység.

Korábban felmerült köztünk már az is, mert még huszon évesek vagyunk, és mindkettőnknek első kapcsolata, hogy később esetleg megengedett legyen, mással lefeküdni, csak ne számoljunk be egymásnak róla.

Kérjem meg, hogy ne beszéljen vele vagy adjam át a bizalmat teljesen?

2017. nov. 10. 01:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég fura a dolog , mivel állítólag szeret. Gondolom ő ötlete volt , hogy később mással is lehettek nem csak egymással...az már megcsalás de ahogy ti gondoljátok. Szerintem beszéld meg vele mi nem tetszik neki kérdezd meg mit is szeretne igazán. Én nem tudnék egy olyan személyel lenni, aki azt szeretné, hogy nyitott kapcsolatban legyek mivel ez, így jön ki . Ülj le vele és beszéljétek meg ,mert csak tőle kaphatód meg a legmegértőbb választ!
2017. nov. 10. 04:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha menni akar engedd el. Kár egy agyhalott kapcsolatot mesterségesen életben tartani ilyen nyitott kapcsolat meg 3-as meg kutya fülével.Ha úgy hozza az élet, hogy el kell válni váljatok el,inkább előbb következzen be mint utóbb mikor jobban fáj.

Másrészről lehet, hogy tényleg csak fontos neki,de már nem szereti, minden esetre tiszteletlenség hogy melletted vele chatelget.Mondd meg neki kerek perec hogy fejezze be, mert te ezt nem tűröd,legyen tisztában az alapvető szabályokkal.Aztán várj, és najd kiforrja magát a dolog.Ha szeret megteszi a kedvedért és a kapcsolatotokért hogy abbahagyja a beszélgetést vele, ha újra kezdi,megszaporodnak a veszekedések,konfliktusok akkor tudod hogy úgysem fog működni,csak szenvedni fogtok együtt és akkor jobb szakítani.Én legalább is ezt tenném.

2017. nov. 10. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Ülj le vele őszintén beszélgetni. Az ilyen nyitott kapcsolat meg bizalom dolgot felejtsd el. Gondolom boldog szeretnél lenni.
2017. nov. 12. 16:15
 4/4 titkoskert ***** válasza:

Ooh, első Szerelem! Felejtsd el szerintem, hogy "csak barátságra" törekszenek! Valószínűleg ezt a lányt annó nem sikerült "megszereznie", dúl benne a :"mi lett volna, ha..." életérzés. Ha Veled van, legyen Veled! Ha a múltban él, nem tudja elengedni, kezdj új életet.

Egy nő, ha boldog, nem keres más közeget, nem keresi a múltban a választ, csak azt akarja àtélni, ami a jelenben boldoggà teszi. Legyen az szerelem, munka, barátság.

Tudom, nem erre számít az ember, talán kegyetlen ezt hallani, de muszáj észhez térni, felocsúdni: annyira mégsem felhőtlen a kapcsolatotok, nem kötöd le annyira, hogy ne vágyakozzon más után. Ez lehet egy múltbéli személy, vagy lehet teljesen spontán alakult új...

De

a lényeg, hogy valami más köti le a figyelmét.

2017. nov. 13. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!