Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljam le ezt a dolgot? El kellene mondanom neki?
Van egy osztálytársam, elég felénk, nem túl magabiztos srác. Tetszik nekem, és szerintem én is neki. Voltak próbálkozásai irányomban, de sose lett belőle semmi komoly. Igazából csak kerülgetjük egymást.
Együtt buliztunk szilveszterkor, és tudni kell róla, hogy nem iszik gyakran, de ha mégis, akkor sokat. Most ia nagyon hamar szétcsapta magát, leültettük egy kicsit, hogy józanodjon. Kb. fél óra múlva mondta hogy beszélni akar velem. Olyanokat mondott, hogy nagyon bejövök neki, régóta járni akar már velem, nagyon kíván. Most is majd megőrül mert merész dekoltázsom volt. Meg is csókolt, meg simogatta a hajamat, az arcomat, a hátamat. Szóval aranyos volt, nem erőszakoskodott, meg semmi.
Elmentünk aludni, és reggel mikor lementünk reggelizni csak a szokásos felénk pillantást kaptam tőle. Aztán ahogy beszélgettünk, kiderült hogy jóformán semmire sem emlékszik az estéből/éjszakából. Rosszul esett a dolog, hogy el is felejtette, bár tudtam hogy ivott, nem is keveset. Végre azt hittem hogy elindult köztünk valami, erre tessék. Most már lassan egy napja vívódok, hogy elmondjam-e neki a dolgot, vagy nem kellene. Mi van ha nem is gondolta komolyan?
Valakinek van valamilyen jótanácsa? :(
18L
Az #1-vel értek egyet.
Én dettó ugyanezt csináltam. Fullra lerészegedtem és másnap mondták nekem, hogy szerelmet vallottam. :) A lány kezébe vette az irányítást és összejöttünk. :)
25F
kérdezd meg mennyire komolyan gondolt?
ha nem emlékszik,mond el mi volt,de ezt egy nyugodt csendes helyen tedd,ahol csókolózni tudtok ezek után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!