Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki véleménye érdekel. Ma láttam valamit chatrouletten ami nem megy ki a fejemből. Nagyon durva volt. Am 21/F vagyok mielőtt valaki jelentene és kérem ne tegye mert valakinek el kell mondanom. Ez nagyon nagyon komoly. Nem tehetek semmit?
Biztosan nem erőszakkal vette rá a lányt.
A mai lányok korán érnek.
Gondolj bele, mi lenne ha egy idegen 50 éves fazont talál a neten aki megengedi neki, hogy kiverje.
Még mindig jobb, ha a saját testvérének csinálja.
Szerintem ne vedd ezt ilyen komolyan nincs ebben semmi borzalmas.
Egyébként is minden ember egy külön személyiség. Mindenki úgy él ahogyan szeretne. Nincs jogunk megítélni másokat.
Ez egy hungaricum, hogy mindent meglátunk és megszólunk.
Fejlettebb országokban nem foglalkoznak a másikkal.
Mivel nem tudhatod az igazságot, valószínűbb inkább, hogy kamu a hugi. Talán bnője lehetett, aki 12-13 éves lánynak néz ki, valójában lehettek mindketten 18 felettiek.
Gondold el...ha netán mégis olyna történne h egy fiú és a huga pettingelnek...azt ilyen nyilvánosan tennék? Nem hiszem.
Egyébként az h kis kéz meg kis láb, még nem jelzi a korát. A mai 12 évesek már nagyon fejlettek, többségéről el lehet hinni h 18. Egyszer randiztam én is olyan 22 éves lánnyal, aki ha úgy öltözik, simán elmenne 12-nek is.
hagyd a p.csába az egészet, az internetes sex többsége kamu sztorikra épül.
Első vagyok.
Köszi a 13%-ot.
Éljetek csak álomvilágba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!