Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindenki véleménye érdekel....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki véleménye érdekel. Ma láttam valamit chatrouletten ami nem megy ki a fejemből. Nagyon durva volt. Am 21/F vagyok mielőtt valaki jelentene és kérem ne tegye mert valakinek el kell mondanom. Ez nagyon nagyon komoly. Nem tehetek semmit?

Figyelt kérdés
Ma chatrouletten lapoztam és egyszercsak látom hogy ott egy farok amit vernek. Lapoztam volna tovább de látom hogy nem éppen magának veri. Egy lány keze volt. Aranyos kis kéz. Mondom ráirok. Megkérdeztem ki veri erre ő azt irta h a 12 éves huga. Jesszus. Nagyon felzaklatott az eset és valoszinű hpgy igaz mert át sem érte a farkát a csávonak. Tényleg olyan kis keze volt mint egy 12 évesnek és olyan kis törökülésben ült. Tehát a lábain is látszott hogy kb annyi.. Probáltam kiszedni belőle h mi a fbje hogy elérjem a szüleiket de ellapozott. Am 18 volt a srác. legalább is az volt kiirva. Most folyton ez jár a fejemben. Mi lesz abbol a lánybol ha felnő? vagy lehet hogy kamu? Annyira megviselt ez. kérek mindenkit NAGYON KOMOLYAN VEGYE. Mit tehettem volna? Ti mit gondoltok erről? Valamiért olyan bűntudatom van... :( Mi lesz szegény lánybol ha ez igaz? Kérek mindenkit valahogy nyugtassatok meg.. mi volt ez???

2015. aug. 10. 04:38
 1/9 anonim ***** válasza:
47%

Biztosan nem erőszakkal vette rá a lányt.

A mai lányok korán érnek.

Gondolj bele, mi lenne ha egy idegen 50 éves fazont talál a neten aki megengedi neki, hogy kiverje.

Még mindig jobb, ha a saját testvérének csinálja.

Szerintem ne vedd ezt ilyen komolyan nincs ebben semmi borzalmas.

Egyébként is minden ember egy külön személyiség. Mindenki úgy él ahogyan szeretne. Nincs jogunk megítélni másokat.

Ez egy hungaricum, hogy mindent meglátunk és megszólunk.

Fejlettebb országokban nem foglalkoznak a másikkal.

2015. aug. 10. 05:15
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
Én miért nem találok ilyet?
2015. aug. 10. 07:25
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az internet nem csak arra tanit meg, hogy mennyi mocsokkal van teli a vilag, de arra is, hogy nem sokat tehetsz ellene...
2015. aug. 10. 07:49
 4/9 anonim ***** válasza:
98%

Mivel nem tudhatod az igazságot, valószínűbb inkább, hogy kamu a hugi. Talán bnője lehetett, aki 12-13 éves lánynak néz ki, valójában lehettek mindketten 18 felettiek.

Gondold el...ha netán mégis olyna történne h egy fiú és a huga pettingelnek...azt ilyen nyilvánosan tennék? Nem hiszem.

Egyébként az h kis kéz meg kis láb, még nem jelzi a korát. A mai 12 évesek már nagyon fejlettek, többségéről el lehet hinni h 18. Egyszer randiztam én is olyan 22 éves lánnyal, aki ha úgy öltözik, simán elmenne 12-nek is.

hagyd a p.csába az egészet, az internetes sex többsége kamu sztorikra épül.

2015. aug. 10. 07:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem verd ki valahogy a fejedbol. lehet az egesz csak kamu.. ha meg igy van vannak sajnos nagyon beteg emberek! :( ez ellen nem fogsz tudni tenni :(
2015. aug. 10. 08:16
 6/9 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon kis érzékeny lelkű lehetsz... Ki nem szarja le mit csinálnak?
2015. aug. 10. 08:19
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ. Ogazatok lehet hogy kamu. Csak mégis hogy a 18 éves bátty a 12 éves hugával..
2015. aug. 10. 09:19
 8/9 anonim ***** válasza:
82%

Első vagyok.

Köszi a 13%-ot.

Éljetek csak álomvilágba.

2015. aug. 10. 09:43
 9/9 A kérdező kommentje:
elsőtöl bocsi. én zd pacsit nyomtam. de nem is értem miért olyan fontos a százalék.
2015. aug. 10. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!