Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáljam le, hogy a párom sokszor bunkó velem?
Új munkahelye van, ugyan a fizetése sokkal több lett, de többet is kell dolgoznia és állandóan fáradt.
Kiszolgálom, körbeugrálom, a kívánságait lesem, de semmi nem jó neki.
Nyűgös, gyakran rám förmed, ok nélkül nekem támad (csak verbálisan persze).
Nem tudok már mit tenni, hogy a kedvében járjak, soha egy "köszönöm" nem hagyja el a száját, se egy kedves szava nincs hozzám mostanában.
24/N, 28/F, 3 éve vagyunk együtt
1.: óriási tévedés! A szerelem utáni idők jóesetben nem ilyenek.
Kérdező, erre csak ezt tudom küldeni:
Nincs értelme olyannal töltened az értékes éveidet, aki nem tisztel
Úgy kérlek, hogy nem nyüzsgöd körbe (pláne nem terheled tovább!), amikor kilóg a bele, hanem "minimálsegítséget" nyújtasz.
Ugyanis a dolog nem arról szól, hogy TE MENNYIRE FRANKÓ ARC VAGY, mert támogatod a párodat, hanem arról, hogy te támogatod a párodat és pont. Ugyanis az a természetes egy párkapcsolatban.
Ha utóbbira nem vagy képes, akkor hótt egyszerűen csak hagyd békén - majd regenerálódik ő maga, ahogy tud.
Nem mártírra van szüksége egy férfinek sem, hanem társra, junó...
Kiszolgálom, körbeugrálom, a kívánságait lesem - minek?
Tudod te milyen dühítő, mikor hazaesel hullafáradtan és félórád nincs magadra, vagy hogy csak nyugiban leülj, zenét hallgass, vagy akármi, mert a másik folyamat körülötted zsizseg?
Hát én is el tudnám hajtani a vérbe azt, aki 12 órás műszak után cseverészik, meg be nem áll a szája.
Fárasztó és idegesítő.
Ha hazaérek a párom csókkal fogad, megkérdezi milyen napom volt és utána leszáll rólam.
MEgvárja, míg kipihenem a sok idióta embert, nem még rátesz egy lapáttal, hogy magyaráz, mikor úgysem tudok ráfigyelni.
Ez fél-egy óra maximum, pont elég, hogy átváltsak feleség és társ-üzemmódba, ne a munkahelyi szarságok menjenek a fejemben még akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!