Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sokszor akarom a párommal a szexet, mivel nagyon jó vele, ő a legjobb számomra a világon, de ő emiatt azt hiszi, hogy nem tud kielégíteni. Mit tudok ilyenkor csinálni?
Hát mondjuk nem akarod annyiszor, hanem néha-néha szépen megvárod, amíg ő kezdeményez.
Én sem hinném, hogy olyan nagyon kielégült az, aki utána fél órával ("x" idővel) már azzal jön, hogy "dekénemegint"...
Ez nagyon fura.. Férfi vagy nő vagy?
Az én párom (ő a férfi)pl a kapcsolatunk kezdetén nem zavartatta magát, ha naponta2-3x összebújtunk. Ő nagyon élvezte, hogy többször vagyunk együtt.
Azóta ez alább ment, de a mai napig nem zavarná, ha egy nap 2x kezdeményeznék nála. Nem gondolna ilyesmit, inkábbpont ezt, hogy jó a szex.
Fordítva: én sem gondolnám, hogy azét kíván meg többször, mert nem elégült ki.
N
Nekem a kérdésből úgy jön le, hogy a kérdező a nő.
Nekem van egy friss kapcsolatom (kopp kopp), és bár a lány mondja, blusz látszik is rajta h eszméletlenül élvezi velema szexet, mégsem éreztem egyetlen egyszer sem hogy elélvezett volna.
Pedig volt h 1 órán keresztül nyaltam, ujjaztam, minden technikát bevetettem.
semmi. Combremegésig eljut, meg kirázza a hideg párszor, libabőrös lesz, de hüvely összehúzódást nem érzek...
Viszont váltig állítja h ilyeneket még senki nem hozott ki belőle.
Szóval passz...
most kicsit én is meginogtam, de rágörcsölni nem fogok ez biztos, mert akkor úgysem lesz belőle semmi.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!