Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire reális, megvalósítható, hogy fiatalabb lányként egy idősebb,40-50 éves, de fiatalos nővel szeretném kipróbálni a szexet?
Öröm látni, hogy egy ártatlan kérdés ilyen háborút indított el. De legalább megismertem sok véleményt :)
Ha valaki úgy gondolja, hogy alkalmas valamire, akár velem, nyugodtan írjon :)
Kedves Kérdező!
Nem írtad, hogy Te hány éves vagy, ez után a kis vita után már komolyan érdekel.
32N
Köszönöm. Nem mindegy, hogy egy 18 évesről beszélünk, vagy egy 26 éves nőről, csak mert ez nem derült ki a kérdésből (vagy elsiklottam fölötte)
Szerintem simán van esélyed egy 15-20 évvel idősebb nőnél. Nyilván a saját korosztályodnál több lenne, de Neked más célod van. Remélem sikerül :)
Egyébként én is egy 35-40 körüli nővel próbálnám ki először, mert mindig jobban vonzottak az idősebbek.
Lehetséges, prostituáltakkal 10 és 20 ezer között is sikerülne.
Pénz nélkül nehezebb, akkor először jól meg kell hozzá ismerni, összebarátkozni vele, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!