Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van esélyem az idősebb koroszt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem az idősebb korosztálynál?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és mindig is a nálam idősebb nőket tartottam vonzónak. Általában a 30-as, 40-es nőkbe zúgok bele, viszont ùgy vettem észre, hogy ők "gyereknek" néznek a nagy korkülönbség miatt.

2017. szept. 12. 21:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%
Salyát tapasztalatból mondom hogy, igen van esély.
2017. szept. 12. 21:13
 2/17 anonim ***** válasza:
Egy csónakban evezünk ,ez engem is érdekelne..:D 21
2017. szept. 12. 21:23
 3/17 anonim ***** válasza:
Kapcsolatra gondolsz vagy csak szexre? 37
2017. szept. 12. 21:33
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
Hetero férfi vagyok, de szerintem 21 évesen már elég nagykorúnak néz a legtöbb nő, én 31 éves férfi létemre legalábbis nem nézem gyereknek egy 21 éves nőt, ha megtetszik. Szerintem próbálkozz náluk nyugodtan.
2017. szept. 12. 23:38
 5/17 anonim ***** válasza:
60%
Én 27 vagyok, a barátnőm pedig 39. Ő a fiatalabbakat szereti, én meg nem tudtam, hogy az idősebbeket is, míg nem ismertem meg őt. :) Nem esélytelen. :)
2017. szept. 13. 00:48
 6/17 anonim ***** válasza:
23%

Nálam biztos nem lenne.

33/N

2017. szept. 13. 14:26
 7/17 anonim ***** válasza:
Mindenki más. Az én párom most volt 48 én pedig 30 vagyok. 5 éve vagyunk együtt, szóval igen, 25 voltam és ő 43. Soha nem gondolt arra, higy leáljon fiatalabbal. Ugyan tetszettem neki, de nagyon fiatalnak és tapasztalatlannak hitt, azt mondta vele sosem lennék boldog meg nem tudom, hogy ennyi idősen egy nő már mást szeret, akar stb. Nem hazudok, fél év kemény munkája volt, de végül rábólintott, és 3 hónap után jutottunk el egy elég enyhe szexig, ha annak volt nevezhető. Számomra megérte, és tényleg rájött, hogy szeretem, nem csak 1 alkalomra kellett vagy ilyesmi. Nem tudom miért ilyen az idősebb korosztály, és ő sem tudja ezt megválaszolni.
2017. szept. 13. 15:26
 8/17 anonim ***** válasza:
3%

Nálam nem szokott takony kölyköknek esélye lenni.

38/N

2017. szept. 13. 16:06
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

NINCS.

39/N

2017. szept. 13. 17:34
 10/17 anonim ***** válasza:
94%
Azok, akik azt mondják, nincs esélye a fiatalabbaknak: miért gondoljátok így és nevezitek "taknyosnak" a huszonéveseket? Oké, hogy nem rendelkeznek akkora élettapsztalattal és nem mind kiforrott egyéniség közülük, de szerintem ugyanúgy lehet találni érett gondolkodású, megértő társat, mint az idősebbek közül. Minden korosztályból akad ilyen is, olyan is.
2017. szept. 14. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!