Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem az idősebb korosztálynál?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok és mindig is a nálam idősebb nőket tartottam vonzónak. Általában a 30-as, 40-es nőkbe zúgok bele, viszont ùgy vettem észre, hogy ők "gyereknek" néznek a nagy korkülönbség miatt.2017. szept. 12. 21:11
11/17 anonim válasza:
Mi közöd van bele, hogy másoknál kinek van esélye?
12/17 anonim válasza:
Azért a véleményemet leírhatom? :)
13/17 anonim válasza:
:O ba**ki mennyi leszbikus nő van itt! :O
14/17 anonim válasza:
Az a véleményed hatáskörébe tartozik, hogy számon kérsz masokat, hogy miert nem kellenek nekik taknyosok?
15/17 anonim válasza:
32 éves vagyok, és nekem is a nálam idősebb nők tetszenek. Huszonéves koromban is a harmincas nők vonzottak, soha nem a velem egykorúak.
16/17 anonim válasza:
20 éves vagyok és a barátnőm 38. Engem is az idősebb korosztaly vonzott mindig de sose hittem volna, hogy egyszer össze fog jönni :D szóval van esélyed :)
17/17 anonim válasza:
Hát persze, hát persze :-) Nekem meg viszonyom volt Angelina Jolie-val:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!