Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mennyire reális, megvalósíthat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire reális, megvalósítható, hogy fiatalabb lányként egy idősebb,40-50 éves, de fiatalos nővel szeretném kipróbálni a szexet?

Figyelt kérdés
2017. okt. 14. 07:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
92%

#8as

Van érzelmi intelligenciám és egyáltalán nem vagyok olyat amit mondtál, de köszi hogy leírsz így ismeretlenül. Nem kell általánosítani,nem mindenki egyforma. Meg egy 40 éves is viselkeshet úgy mint egy óvodás.

2017. okt. 14. 20:21
 12/30 anonim ***** válasza:
94%
Nem értem ezt a nagy felháborodást. Inkább örülnötök kéne, hogy ilyen kapósak vagytok. Én sajna nem vagyok az :(
2017. okt. 14. 20:59
 13/30 anonim ***** válasza:
Miért, mi van veled?
2017. okt. 14. 21:00
 14/30 anonim ***** válasza:
Akkor én is átfogalmazom: az általános elutasítást nem értettem, nem konkrétan a tiédet, és én itt nem a válaszolókkal kötekedtem, hanem a kérdezőnek írtam le a véleményemet. Felvázoltam egy szitut amikor szerintem mondjuk nem lehetetlen a helyzet, mert számomra nem se lenne az, ha én 40es lennék. Nekem sose tetszettek az idősebb nők, inkább a fiatalabbak. A kérdezőt akartam biztatni, nem akarom én a véleményemet senkire se ráerőltetni. Nyilvánvaló hogy nem vagyunk egyformák, és nem szeretheti mindenki ugyanazt.
2017. okt. 14. 21:01
 15/30 anonim ***** válasza:
7%

Legközelebb ha felvázolod a szitut ne tegyél bele olyanokat, hogy "Nem értem", "Nem kellene", meg hasonlók.

Amugy felsoroltak már egy csomó indokat, ha még mindig nem érted sajnállak, de jó lenne felnőni és értetlenkedés nélkül tudomásul venni más véleményét,mert enyhén szólva provokativ ha azt írod hogy nem érted valaki mit miért gondol,csinál. A te dolgod hogy neked mi tetszik, de amúgy sem hozzád szólt a kérdés, 40-50 közötti nőkhöz szólt, nem olyanokhoz, akiknek majd 40-50 között fog a jövőben. Az meg sehogy nem kapcsolódik össze hogy egy elvált biszex nő automatikusan fiatalabbakra fog ráhajtani, 99,99%, hogy egy korabeli nőt fog választani,a válás semmit nem befolyásol.A kerdező nem arra kívancsi, hogy te mit gondolsz,mi lesz ha te leszel 40-50 közötti, úgyhogy ez nem biztatás. Nem vagy elég érett még egy hozzászólásra és vitára sem, és mégcsak el sem ismered.

2017. okt. 14. 21:10
 16/30 anonim ***** válasza:
Semennyire. Ki van zárva !
2017. okt. 15. 03:14
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Te most tényleg azt gondolod, hogy soha nem fordult még elő, hogy egy 40es nő lefeküdt egy fiatalabb csajjal? Mert mondjuk látott benne valamit, amilyen mondjuk ő volt annyi idősen, vagy valami újat keresve beleugrott egy ilyen "kapcsolatba" akár egy éjszakára?

A válás szerintem pont hogy sok mindent befolyásol, mert olyankor egyesek (nem mindenki!) nem akarnak elköteleződni, és laza kapcsolatra pont jó egy fiatalabb, aki lehet, hogy szintén nem akar semmi komolyat. És szerintem olyan is simán lehet, hogy egy fiatalabb alkalmasabb komoly kapcsolatra, mint egyes 40esek, ez teljes mértékben emberfüggő.

Nem volt feltüntetve, hogy a kérdés csak 40esekhez szólt, de akkor bocsánat, hogy belekontárkodtam a kérdésedbe. További jó válaszolgatást, aztán remélem egyszer valaha felnövök a te szintedre.

2017. okt. 15. 08:52
 18/30 anonim ***** válasza:
93%

3: Nocsak, csak nem megint unatkozol kedves? Tartod az ovis szintet, úgy látom

Csak nem múlt el a dackorszak? 42 éves meglett nő létedre csak beleállsz a fiatalokba.. irigység pusztít, csak szólok.

Kérdező:

Én nem tudom tényleg amúgy, hogy ezt hogyan gondolják sokan. Vannak olyan nők a környezetemben, akik nekem is nagyon tetszenek, de figyelj, amiben igazat adok az előttem szólóknak, ha 40 éves ha 30, 25, a szex az nem "jön csak úgy". Ha van konkrét személy akire gondoltál, hát próbáld meg. Udvarolj neki, hívd el randizni stb stb. Nem minden nő egyforma, így itt senki nem fogja neked megmondani, hogy az adott személynél ez mennyire megvalósítható. Akik meg taknyoznak, sz.rd le.. nem képesek elfogadni, hogy nem minden "huszonéves" takony.

23L

2017. okt. 15. 10:13
 19/30 anonim ***** válasza:
95%

Kezdjen a fene 40-es nőkkel, mint a 74%-os, aki az első rossz szóra a földhöz csapja magát. Huszonéves létemre én szégyellem magam ettől a stílustól... :D

Na aggódj, nem fenyeget téged a fiatalabb korosztály, hogy ennyire tiltakozz ellene. Aki egy ilyen fafejű, hisztis kislányt akar maga mellé, az szül egyet és bevárja a dackorszakot, pont ugyanott lesz! ;)

2017. okt. 15. 10:24
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Láom anyád nem tanitott meg az illemre...
2017. okt. 15. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!