Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Most leszbikus vagy bisex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yuutanori kérdése:

Most leszbikus vagy bisex vagyok? Vagy mi is vagyok?

Figyelt kérdés

Nos én világ életemben hetero voltam. Majd 17 évesen elkezdtem a lányok felé érdeklődni, de csak a szeretett hiány miatt. Mert sokan kérdezték tőlem, hogy mi az hogy nincs barátom, pedig ilyen olyan szép lány vagyok. De soha nem voltam együtt lánnyal, kapcsolatom sem volt. Így gondoltam hogy biztos a kíváncsiság miatt van és hagytam is az egészet. Most 19 éves vagyok és eszeveszetten működik a "radarom". Mert van a legjobb barátnőm, akinek mindent elmondok és sok új ember jött a koliba. És ki is szűrtem az emberkéket akik "mások". És a barátnőmnek elmondtam hogy kiknél érzem ezt. És jött az új szobatársam aki bi volt. A barátnőmnek akkor esett le az álla amikor a bi csaj bevallotta neki hogy tényleg az. És azóta nagyon érzem hogy ki melyik "irányba" hajlik.

Ez a bi lány nekem megtetszett és ha meglátom akkor nagyon dobog a szívem, de az a baj hogy talált magának egy másik bi lányt és át is költözött hozzá. És engem nagyon látványosan leszar, de néha eléggé szemez velem. De amikor én csinálom, rám sem figyel. (És mind a ketten kézisek).

Ezt a helyzetet nem is értem annyira, mert elvileg hetero vagyok és nem vonzódok CSAK a lányokhoz,de a "radarom" nagyon működik.

2017. szept. 16. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól,hogy érzed a különbséget bi és hetero közt még semmi közöd a biszexualitáshoz/leszbikussághoz. Másodszor,ha tetszik egy lány,felizgulsz rá,úgy érzed tudnál vele szexuális vagy romantikus kapcsolatot akkor lehetsz leszbikus/biszexuális. Ha fiúk iránt nem érzed ezt,akkor leszbikus. Szerintem tisztázd ezt magadban. Ha tetszik a lány akkor meg mond el neki.
2017. szept. 16. 13:10
 2/4 A kérdező kommentje:
De neki más tetszik. Azt mondta az egyik haverom, hogy a másik lánnyal oda-vissza vannak egymásért és biztos hogy összefognak jönni. Én meg a féltékenységem miatt nem akarom tönkre tenni a kapcsolatukat.
2017. szept. 16. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor ha már van radarod cserkéssz be más lányokat is. Ha tényleg felismered melyik lány más akkor számodra könnyebb az ismerkedés.
2017. szept. 16. 14:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem légy nyitott. Ha jött egy érzés az életedbe, akkor élvezd. Ha tetszik neked a lány, akkor mond el neki.. az, hogy ő mit kezd vele, az már az ő dolga. Lehet csak félsz, hogy nem viszonozza az érzéseidet? No para, ez teljesen általános félelem.. velem is megesett.
2017. szept. 16. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!