Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most leszbikus vagy bisex vagyok? Vagy mi is vagyok?
Nos én világ életemben hetero voltam. Majd 17 évesen elkezdtem a lányok felé érdeklődni, de csak a szeretett hiány miatt. Mert sokan kérdezték tőlem, hogy mi az hogy nincs barátom, pedig ilyen olyan szép lány vagyok. De soha nem voltam együtt lánnyal, kapcsolatom sem volt. Így gondoltam hogy biztos a kíváncsiság miatt van és hagytam is az egészet. Most 19 éves vagyok és eszeveszetten működik a "radarom". Mert van a legjobb barátnőm, akinek mindent elmondok és sok új ember jött a koliba. És ki is szűrtem az emberkéket akik "mások". És a barátnőmnek elmondtam hogy kiknél érzem ezt. És jött az új szobatársam aki bi volt. A barátnőmnek akkor esett le az álla amikor a bi csaj bevallotta neki hogy tényleg az. És azóta nagyon érzem hogy ki melyik "irányba" hajlik.
Ez a bi lány nekem megtetszett és ha meglátom akkor nagyon dobog a szívem, de az a baj hogy talált magának egy másik bi lányt és át is költözött hozzá. És engem nagyon látványosan leszar, de néha eléggé szemez velem. De amikor én csinálom, rám sem figyel. (És mind a ketten kézisek).
Ezt a helyzetet nem is értem annyira, mert elvileg hetero vagyok és nem vonzódok CSAK a lányokhoz,de a "radarom" nagyon működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!