Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus Anyukák milyen nálatok a családi hangulat?
Figyelt kérdés
Milyen érzés a lányotok számára hogy két anyja van ?
Mindenkinek a válaszát előre is köszönöm szépen!
üzenetre is örömmel válaszolok.
2017. szept. 14. 15:19
1/8 anonim válasza:
Bár én nem vagyok érintett, ismerek egy leszbikus párt, akik egy kisfiút nevelnek (az egyikük korábbi kapcsolatából született), öröm rájuk nézni! Mindketten imádják a gyereket, a gyerek is őket, egyáltalán nem látszik rajtuk, hogy bármi gond lenne, persze a kisfiú még csak 5 éves, nem tudni mi lesz később. Sajnos a társadalom még nem annyira elfogadó...
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat!
Hát igen igazad van.
2017. szept. 14. 15:48
3/8 anonim válasza:
"Milyen érzés a lányotok számára hogy két anyja van?" Ez eléggé pejoratívan hangzott. Talán mert szokták mondani bizonyos dolgokra hogy "csinálja az akinek két anyja van".
4/8 A kérdező kommentje:
Nem akartam senkit sem meg bántani! Elnézést kérek
2017. szept. 15. 09:50
5/8 anonim válasza:
A páromnak van egy már nagykorú lánya és nagyon jó a kapcsolatuk, ez mellett pedig velem is jól kijön, sőt. Nincs semmi gond. Mondjuk oké, nem leszbikus kapcsolatban nőtt fel a lánya, de akkor is... egy gyereknek általában ez eleg nehéz, de itt minden oké. :)
6/8 anonim válasza:
Nekem fiam van, de mindenki jól fogadta közösségben. Eddig ebből semmilyen problémája nem volt. Mondjuk újabban már csak egy anyja van.. de a lényeg, hogy szerintem alaptalan ez a félelem. A társadalom az eddigi tapasztalataim szerint nagyon elfogadó.
7/8 anonim válasza:
Nekem egy csapattársam van, akinek két anyukája van. (Kiskorú lányok vagyunk) Nagyon szereti a szüleit, ők is őt. Jó tanuló, sportoló és kedves. Nem dicsekszik vele, de ha kérdezik megmondja és megvédi őket, de nem áll le vitázni erről senkivel. Gyakran eljönnek a meccseinkre, minden más szülő is kijön velük. Nekünk mindig mondja mikor ez feljön, hogy jobb családot sosem kívánna és hálás a sorsnak, hogy ilyen élete van.
8/8 anonim válasza:
Az én anyum is leszbikus. Tizenkettő voltam mikor elmesélte, hogy egy nőbe szerelmes, valamint 14 voltam mikor megismertem a barátnőjét. Kezdetben nagyon de nagyon fura volt belegondolni, és elfogadni, hogy ők együtt vannak. De később minden megváltozott, ma már mind a kettőjükre ùgy gondolok mint az anyukáimra és mind a kettőjükkel nagyon jóban vagyok! Anyuval bensőségesebb a kapcsolatunk, nagyon tisztelem őt, hogy felvállalta magát és hogy az mer lenni aki, ő egy igazi példakép aki bebizonyìtotta, hogy a boldogsághoz nem számìt màsok vèlemènye! A párja pedig fantasztikus, mindenben segìt, tanácsot ad ès miòta anyuval együtt vannak és èlnek megmutatták milyen az igazi család...szòval nálunk nagyon jò családi hangulat van otthon, nem ùgy mikor anyum mèg apummal èlt, ott folyton veszekedès volt stb stb...de most minden klassz :) van, hogy kapok egy-egy furcsa megjegyzèst vagy nèzèst suliban anyuèk miatt de nem igazàn èrdekel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!