Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lehet fura kérdés, de akinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet fura kérdés, de akinek van párja mennyit szeretkezik mondjuk heti, havi szinten (többi lent)?

Figyelt kérdés

Nekem nincs annyira nagy szexuális igényem, viszont szeretem a romantikázást ez meg az, és a múltkor a párom megjegyezte, hogy neki több is beleférne, mert kíván engem és ha én nem őt, akkor inkább mondjam meg.

De egyáltalán nem erről van szó. Nagyon szeretem, nagyon csinos lány, de nekem kevesebb is elég ennyi.

És így a héten többször is elgondolkoztam azon, hogy vajon másoknál ez hogy megy? És mivel itt névtelenül adhattok rá választ, gondoltam itt nyíltabban felvállaljátok, mint ha személyesen kérdezném meg valakitől. Amúgy sincsen túl sok leszbikus ismerősöm, inkább neki, szóval így idefordulok. :)

És kérlek nem túlozattok, mert nem arra vagyok kíváncsi. Meg a véleményetekre a fenti dologról. :/ Mert most ilyen kétes érzései kezdenek lenni, pedig nem kéne, de hiába mondom neki, látom, hogy valahol zavarja a dolog.

22/L

2017. szept. 14. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát amit leírtál nagyon ismerős. :) Én ugyan hetero kapcsolatban élek biszexuálisként. Szóval 3,5 éve vagyunk együtt párommal. Szeretjük egymást és a szex is jó nagyon. A kapcsolat elején pont hogy én szenvedtem hogy nekem a napi egy kevés, most meg... Sok a munka, sok a stressz, állandóan fáradt vagyok... Örülök ha heti, kétheti egyhez kedvem van...

Rengeteget gondolkodtam már mi az oka. Hogy meguntam-e vagy hogy a lányok hiányoznak-e.

De az az igazság hogy valahogy nem akarom elhinni, hogy minden egyes kapcsolatnak megunás kell hogy legyen a vége amikor minden más passzol. Én igenis hinni akarok az életen át tartó szerelemben (mégha kicsit át is alakul idővel) és ezért engem is érdekelne a megoldás. Hiszen a szex hozzátartozik egy kapcsolathoz és szeretném páromat is boldoggá tenni!

Írjatok hogy ti hogyan csináljátok!

28/L

2017. szept. 14. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi 8 hónapja vagyunk együtt, még nem költöztünk össze, de hetente minimum 3 alkalom van. Mindkettőnknek éleg nagy a libidója, gyakran igenyeljük, de ez nem megy a romantika rovására. Egyebként mindenkinek eltérő igényei vannak, neked ezekszerint kevesebb, de nem írtad hogy milyen gyakran kívánod, sem azt hogy van-e valami háráltató tényező pl.stresszes időszakaot élsz át épp, vagy nincs megfelelő nyugodt hely, mert mondjuk mindketten a szüleitekkel éltek stb. Mert ezeken lehet segíteni egy nyugodt, kettesben töltött hétvégével, szabadsággal, vagy esetleg mindig is ennyi igényed volt?
2017. szept. 14. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi speciel távkapcsolatban vagyunk így viszonylag kevèsszer tudunk együtt lenni,ráadásul ha nagy nehezen is sikerül összehozni,akkor is elèg körültekintőnek kell lennünk nehogy lebukjunk.

Èn alapból se vagyok 'szexmániás' meg ilyenek,nincsen nagy igènyem rá..:)

Nagyon jó együtt lenni,ès lehet ,hogy viszonylag kevèsszer is jön össze de emiatt mèg különlegesebb szokott lenni:D Ígyis örülünk annak ha esetleg 1 teljes napot együtt tudunk lenni,valahogy az èrzelmi rèsze szerintem fontosabb..ilyenkor főleg:)

Persze nem azt mondom ezzel,hogy a testisèg nm fontos,igenis az!:) Szeretem is,de ennyi.

24l

2017. szept. 14. 14:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Az állandó munka miatt mi is örülünk, ha a heti 1-2 közös fürdés megvan, de általában bezuhanunk az ágyba. Én fáradtan is nagyon jónak gondolom a dolgot, de mikor elaludtam két orgazmus közt, megállapodtunk a hétvégeken, de akkor az kiadós :D. A párom sem igazán ilyen, de ez van. 28 és 36 :)
2017. szept. 15. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Távkapcsolatban vagyunk, szóval csak havi 1-2 alkalommal látjuk egymást, de akkor viszont napi többször is. Viszont állandóan whatsappolunk, küldünk képet, stb.

Bókolj neki, mutasd ki hogy vonzódsz hozzá. És feltétlenül kell a szexnek 50-50nek lennie, ha ö többet igényel akkor nem kell neked is feltétlenül lépést tartani.

2017. szept. 22. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!