Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányok jönnek be nektek mind külsőre mind belsőre? A külső vagy a belső fontosabb számotokra?
Figyelt kérdés
2017. aug. 28. 17:19
11/14 anonim válasza:
Mindenkinek fontos mindkettő szerintem,csak az a nem mindegy milyen mèrtèkben:)
Nekem mondjuk a belső az elsődleges..nyilván kell,hogy külsőleg is megfogjon,de ennyi. Az nálam nem olyan fontosságú,mint mondjuk a belső èrtèkek.
24/L
12/14 Helyes válasz válasza:
A szépség egy múló délibáb,amit oly sokan kergetnek.A belső értékek örök érvényt,hasznot szerezhetnek maguknak.A szépség gyakran párosul önzéssel,és kegyetlenséggel.Viszont az ápoltság,és ízlés jellemző kell legyen minden emberre,ha társat kíván szerezni.
13/14 anonim válasza:
Noiesebb lanyt tudok magam melle elkepzelni. Inkabb a sotetebb haj jon be. Fekete, barna, festett voros. Szemszin mindegy.Szemuveg nem zavar.A sovaby lanyok nem igazan fognak meg. Vagy az atlagos testalkatu vagy a kicsit teltebb lanyok jonnek be. Lehet egy-ket izleses tetovalasa, de az agyon tetovalt lanyok nem jonnek be. Legyen hatarozott, romantikus, legyenek kozos celjaim vele, szeresse az allatokat, ne legyen otthon ulos tipus, tudjon fozni, mert en nem tudok :D Legyen huseges, megerto es oszinte. Fontos a humor is. Belso fontosabb, a szepseg mulando, de valami fogjon meg a kulsejeben. A mosolya, a szeme vagy barmi. ;)
14/14 anonim válasza:
Nekem még most van alakulóban az első kapcsolatom. Nem tudom biztosan, hogy ő is úgy érez a lányokkal és kettőnkkel kapcsolatban, ahogy én, de úgy érzem igen. Külsőre szép és vonzó. Van fiú is, akinek tetszik. Olyan csajos kinézetű, nem gondolni róla, hogy valószínűleg (remélem) ő is a lányokhoz vonzódik. Belsőre szolid, csendes, jó lelkű, segítő kész. A másik osztályba jár, de sokat vagyunk együtt, és történnek köztünk "szokatlan" dolgok. Nekem a külső és a belső is nagyon fontos és nála mindkettő megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!