Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Vajon csak én gondolom így? -...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak én gondolom így? - "Külső megfog, belső megtart" .

Figyelt kérdés

Mièrt ennyire nehèz normális lányt találni?

Igen,tudom itt az emberek 85%a kellően átèrzi a dolgokat.

22/L/L

2016. jún. 4. 17:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én pasiként ugyan így gondolom! Hiába mutatós valaki ha belülről nem érdekel! Akkor max egy-két alkalomra szoló szex lesz belőle.
2016. jún. 4. 17:32
 2/12 anonim ***** válasza:
azért mert senki se normális. mindenki más.
2016. jún. 4. 17:35
 3/12 A kérdező kommentje:

Mègis sokan az ellenkezőjèt vallják.

Ès a belső èrtèkek,levannak...èrted.

2016. jún. 4. 17:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Hálisten,hogy mindenki más,nem is ezzel van a baj. Hanem az èrtèkek fontosságával.
2016. jún. 4. 17:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a fura, hogy egyik "szerelmem" se volt soha az esetem. Oké, félig-meddig igen, de ha nem lettem volna beléjük zúgva, szerintem sose jöttem volna egyikkel se össze.

Mondjuk nekem a szerelem eleve hosszú ismerettség után jött csak, volt időm megbarátkozni mindegyik barátnőm külső-belső hibáival, aztán még is a legszebbek lettek nekem. Főleg a mostani. :)

Viszont igen, ha valakivel az ember célirányosan akar ismerkedni, akkor a külső az első akadály, ahol át kell mennie~

2016. jún. 4. 18:15
 6/12 A kérdező kommentje:
Ezeket ènis tapasztaltam már.
2016. jún. 4. 18:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Ugyan férfi vagyok, ntom h mennyire releváns, de szerintem ez közhely. Azt tudom elmondani, hogy utólag végignézve az exeimen ma már egyikkel sem kezdtem volna. Max egy éjszaka, de tényleg, egyszerűen csúnyának látom az összes lányt.

El nem tudom képzelni, hogy mit láthattam bennük.

Az összejövés mindig adott pillanatban egy szerencsés koincidencia következménye, semmi más. Egy nappal előbb vagy később már lehet, hogy ellenségesen néznétek egymásra...

2016. jún. 4. 18:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Mai világ
2016. jún. 4. 19:40
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Számomra a külső tényleg másodlagos ,a belső értékek sokkal fontosabbak!Minel jobban megkedvelsz/megszeretsz valakit annál jobban nem fog érdekelni a külseje.
2016. jún. 5. 09:03
 10/12 anonim ***** válasza:

Tényleg nehéz normális lányt találni, ha meg meg is találtad...akkor az csak egyoldalú, vagy valami közbejön.shit life.

19/l

2016. jún. 5. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!