Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mik azok a külső/belső tulajdonságok amik kizárják hogy összejöjjetek valakivel?
Figyelt kérdés
Két éve próbálok nőt találni, de mindenki lelép és már 100% biztos vagyok benne, hogy velem nincs rendben valami (igaz ezt sosem mondták). Nem tudom mit vagy hol rontom el, vagy min változtassak hogy találjak végre valakit. Ezért érdekelne, hogy mik azok a tulajdonságok, amik miatt egyből leléptek?2016. jún. 1. 23:31
1/16 anonim válasza:
Lehet hogy megijedtek tőled, nem?
2/16 A kérdező kommentje:
Megijedni mitől? Sosem volt még kapcsolatom lánnyal, nem vagyok egy bátor szerkezet még. (Visszahúzódó sem azért, de érzékelhető hogy nincs tapasztalatom).
2016. jún. 1. 23:37
3/16 anonim válasza:
"nagyság", erő, domináns hajlam stb.
4/16 A kérdező kommentje:
Nulla tapasztalattal felesleges ilyeneket akarni.
2016. jún. 1. 23:41
5/16 anonim válasza:
2 éve?? Az elég sok...
Hány éves vagy?
6/16 A kérdező kommentje:
19
2016. jún. 1. 23:48
7/16 anonim válasza:
Pacsi, ugyanilyen szituban vagyok. :))
8/16 anonim válasza:
Az alacsonyság és a csúnya arc minden lánynál kizáró ok. Ezeken kívül nagy hátrány még, ha kedves, udvarias, romantikus vagy, illetve ha a szüleiddel laksz.
9/16 anonim válasza:
Én is 3 éven át szingli voltam, mert egyszerűen úgy éreztem, hogy senki nem megfelelő nekem. Nem akartak komoly kapcsolatot, csak játszadoztak és állandóan megijedtek attól, hogy ha én belemegyek egy kapcsolatba, akkor az nem szórakozás lesz, hanem felelősséggel járó, komoly kapcsolat. Nálam ez volt a gond. De megtaláltam a párom. :) Csak azt a 3 évet kibírni, na az nehéz volt. Szóval szerintem jórészt a felelősségvállalástól félnek, az én esetemben pl. a Coming out is sokaknak gondot jelentett. Én nyíltan leszbikus vagyok és ők meg titkolóztak, a szex meg a kötődés kellett volna, de a velejáró nehéz rész már nem, igy pedig nem lehet építkezni.
10/16 Sunshinedoll válasza:
Rasszista, Szexista, bunkó, tiszteletlen, arrogáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!