Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok, nektek mik azok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek mik azok a külső/belső tulajdonságok amik kizárják hogy összejöjjetek valakivel?

Figyelt kérdés
Két éve próbálok nőt találni, de mindenki lelép és már 100% biztos vagyok benne, hogy velem nincs rendben valami (igaz ezt sosem mondták). Nem tudom mit vagy hol rontom el, vagy min változtassak hogy találjak végre valakit. Ezért érdekelne, hogy mik azok a tulajdonságok, amik miatt egyből leléptek?
2016. jún. 1. 23:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha egy szóban összefoglalnám, mi zavar egy nőben , ami miatt nem jönnék vele össze: szélsőséges. Ezt nem csak a politikai nézetre értem (ultraliberálisokat nem tartom vonzónak, de a szélsőjobbereket, kommunistákat sem), de a személyiségre is értem. Nem szeretem , ha valaki kishitű, de azt sem, ha beképzelt. Vagy pl. nem bírom ha valaki bunkó, udvariatlan, de ha már modoros, azt sem. Illetve irritál az állandóan rosszkedvű ember is, de az is, aki hurrá-optimista típus.

Külsőben pedig szintén nem kedvelem a szélsőségeket. Pl. a túl sovány lányokat ugyanúgy nem tartom vonzónak, mint a több mint 10 kiló túlsúlyt cipelőket. (bár nyilván nem mindegy, hogyan oszlik el rajta az plusz 10 kiló.Ha a hasára és derekára rakódott le, az nem tetszik. Azt is tudom, hogy mint az anorexiát, mind a nagy túlsúlyt lelki /mentális zavarok okozzák, de számomra nem vonzó.) Vagy pl. nem kedvelem a butch lányokat, de pl. a plázacicákat sem. (olyan lányok tetszenek, akik nőiesek, csinosak, de szolidak.Én is ilyen vagyok)

Illetve nem vonzanak olyan lányok, akik túl fiatalok (23 év alatti lánnyal nem jönnék össze semmiképp.)vagy 45 év felettiek ,valamint, ha nem tetszik egy lány arca. Nem tetszenek még a túl alacsony (150 cm alatti ) és a túl magas (185 cm feletti nők)egy nő. (én 162 cm vagyok)

Egy szó, mint 100: semmilyen szélsőséges dolgot nem szeretek.

28/nő/L

2016. jún. 2. 09:35
 12/16 anonim ***** válasza:
Hoppá, most vettem észre, hogy pár dolgot véletlenül elgépeltem , bocsi érte :$ (a szóismétléseimtől tekintsetek el , légyszi!)
2016. jún. 2. 10:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Az is fontos, hogy hogy nézel ki de,nálam inkább a belső számít.

Pl.ki vannak zárva azok a lányok, akik úgy viselkednek mint egy 12 éves kislány...sajnos sok van belőlük.

Bár nem tudom milyen a személyiséged, stílusod akkor tudnék talán segíteni, de itt kell változtatni az biztos:D

19L

2016. jún. 2. 10:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

úristen ezek alapján senkinek nem kellenék, pedig én szoktam másokat kikosarazni...

hangja nagyon fontos, hogy tetsszen...

külsőre legyen átlagos, mert ha valaki az, szerelemtől már szép lesz a szememben :) duci és magasabb nők alapvetően nem vonzanak, de nem ez a döntő dolog...

nyilván a belső fontos... az a fontos, hogy a hülyeségeit is szeretni tudjam benne és ne csak eltűrjem... ne csak bájcsevegések legyenek már ismerkedéskor se, hanem nagyon sok mély beszélgetés, mert az jó :D és egyébként attól alakul ki érzelmi kötődés is hamar, amitől szebb lesz a másik a szememben, illetve én is az övében

meg én is komoly kapcsolatot keresek és ha másikat nem tudom elképzelni magam mellett x év múlva, akkor semmi értelme az egésznek

2016. jún. 2. 12:38
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokkat. Kezdem összerakni a képet.
2016. jún. 2. 17:36
 16/16 anonim ***** válasza:
17 éves lány vagyok és még sose volt fiúm, se első csók se semmi. Én elég sok minden miatt "megfutamodnék" egy fiúval szemben mert tapasztalatlan vagyok és a magas fiúk nem az eseteim mert alacsony is. Vannak akikhez lassan kell nyitni.
2017. máj. 30. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!