Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Butch lányok! Nektek milyen csajok jönnek be?
Külső:nálam csajosabb legyen ,ápolt ,adjon magára.
Belső: legyen humora,lehessen vele komolyan is beszélni ,legyen józan paraszti esze (nem az érdekel hogy 4diplomaja legyen most vagy később hanem hogy tudjon gondolkodni)kedves ,őszintén tudjon szeretni ,ha baja van mondja ki mi a baja ,több érdeklődési köre legyen.Őszinte vagyok nem hátrány az sem ha nem havi egyszer akar szeretkezni.
20 éves vagyok a velem egykorú max 2 évvel idősebb és max 3 évvel fiatalabb ,de mindig fiatalabb barátnőm volt.
Kort nem szetetnék írni, kiskorú vagyok még, viszont nem 14 éves...
Álltalában a belsőbe szeretek bele, de a külsőt is szoktam nézni. Az idősebb (nálam legalábbis, de inkább középkorú) nők szoktak lázba hozni. Változó, hogy milyen a megjelenésük. Középmagas, középtestalkatú, általgos emberről van szó. Inkább rövid hajú, a szemüveg nem hátrány, ha férfias az is pont. Belsőre olyan, aki kis anyalélek, mégis a szerelmet látja bennem. Aki komolyan vesz. Inkább természettudományos érdeklődése legyen, de azért a humánnal se legyen rosszban. Sportos, minimum nézzze velem a tv-ben. Nyitott, közvetlen. :)
A külső nálam inkább femme típusú lányok.
A belső lehesen vele poénkodni ne az legyen hogy mindenen megsértödik,lehesen vele komolyan beszélgetni,legyen megértő és empatikus,segítőkész.Imádok olvasni szóval nem hátrány ha a kiszemeltem is.
17 vagyok a velem egykorú vagy 1-2 évvel fiatalabb vagy idősebb az életkor ami szóba jöhet.:)
Inkàbb a lányos(abb) lányok jönnek be. Hosszú vilàgosbarna/vörös haj alacsonyabb mint én vékonyabb testalkat de azért lehessen rajta fogni valamit.
Belsőre: okos,értelmes, legyen vevő az új dolgokra (legyen kalandvágyó),bújosabb,humorosabb, jó fej meg élvezze az életet:3 az sem baj ha kicsit hàzias :D
Ha nagyon kategorizalni kene akkor ez az ideal. 17 éves vagyok pár évvel idősebb vagy egykorú lányokra bukom :D
Sziasztok!
Legyen noies, apolt, altalaban a sotetebb haj jon be. Az nem baj ha kicsit teltebb. Inkabb a sotet haj jon be. Szem: zold es kek. Magassagra, mindegy en (1,67 vagyok).
Belsore: huseges, tudja, hogy mit akar, humoros, kommunikativ es nem otthon ulos tipus.
Korosztaly:24-30
Kulso: Noiesebb (ne legyen plaza cica). Magassag, suly nekem annyira nem szamit, de a nagyon sovany lanyok nem jonnek be. Inkabb a sotetebb haju lanyok jonnek be. ( fekete, barna). Szemszin zold, kek a favorit. Vilagosabb bor. A kreol, szolis bor nem jon be. Fo a termeszetessseg. Atlagos sulyu vagy teltkarcsu.
Belso: huseges, megerto (empatikus), humoros, legyen velemenye dolgokrol es merje is vallalni a velemenyet, hasonlo erdeklodesi kore legyen es legyen kommunikativ, ne legyen otthon ulos tipus. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!