Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek nagyon szánalmas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon szánalmas ha 21 évesen még nem feküdtem le senkivel?

Figyelt kérdés

voltak már próbálkozásaim de valahogy sosem jön össze. azt fontolgatom, hogy egy prostival fogom elveszíteni, tudjátok legalább hogy ne haljak meg szüzen. ha van valaki aki tud normális tanácsot adni ne tartsa vissza magát !!!

LL21

2017. aug. 25. 14:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5%

Ha gondolod, és tetszel én lehet megtenném neked, bár nem vagyok nő, és ku.va sem.

Egyébként nem gáz, hogy szűz vagy.

2017. aug. 25. 15:00
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem fiatal vagy még ahhoz, hogy ilyen gondolataid legyenek.
2017. aug. 25. 15:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj,semmiről sem vagy lekésve. Fiatal vagy még. Csak a megfelelő partnert kell kivárnod. Hol/hogy szoktál lányokkal ismerkedni?
2017. aug. 25. 15:04
 4/12 anonim ***** válasza:
En 19 evésen vesztettem el a barátnommel majdnem 20 voltam, nem banom h tudtam várni
2017. aug. 25. 15:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Bár én biszex vagyok és egy sráccal vesztettem el de szerintem most nem ezen van a lényeg hanem hogy megbántam hogy nem tudtam várni. Akkor voltam 16, 19 évesen összejöttem egy lánnyal akit nagyon szerettem és bár ő lett volna az első.

20/l

2017. aug. 25. 15:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi én se feküdtem még le senkivel és 22 éves vagyok (szintén lány)
2017. aug. 25. 15:20
 7/12 anonim ***** válasza:
lánnyal még én se
2017. aug. 25. 19:35
 8/12 anonim ***** válasza:
19 évesen vesztettem el és most 21 vagyok, deee bánom, mert nem vártam, és most annak adnám , akit az életemnél is jobban szeretek ! Szerintem várj a megfelelő pillanatra és a megfelelő időpontra.
2017. aug. 25. 22:07
 9/12 anonim ***** válasza:

En 20evesen vesztettem el lannyal

Ugy volt tokeletes sem elobb sem kesobb sem massal

Nyugi neked is eljon a megfelelo lany az eletedben jobb ha nem egy prostival osztodd meg ezt az elmenyt higyj nekem!

22ll

2017. aug. 26. 10:53
 10/12 anonim ***** válasza:
Most leszek 20, és még én sem voltam senkivel. Szerintem ne siettesd a dolgot. Emlékszem, régebben olvastam ilyen kérdéseket, csak azokat 15 évesek tették fel. Én még most sem érzem azt, hogy mindenáron szexelnem kéne, szóval nem értem, másoknál mi ez az őrület.
2017. aug. 27. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!