Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kínos/gáz/szánalmas?
Szóval már elegem van abból, hogy szűz vagyok. Leszólhattók emiatt, de alapvetően is elég erős...szexuális késztetésim vannak és tudni szeretném milyen. Tehát a probléma ott kezdődik, hogy elkezdtem beszélgetni egy sráccal Tinderen (igen tudom, én is érzem, hogy ez nagyon gáz) aki nyilvánvalóvá tette, hogy úgymond jól akarja érezni magát abban a pár napban amíg itt van (csak nyaralni jött)
Mennyire rossz ötlet belemenni egy egyéjszakás kalandba, egy idegen sráccal, szűzen, és ha mellékesen éppen menstruálsz? (Egyáltalán ez elkedvetleníti a férfiakat?)
Ezt végigolvasva nem tudom, hogy nevessek-e vagy sírjak. Kérlek ne nézzetek üresfejű libának, tényleg nem vagyok az.
19/L
Pasi máskor is lesz, aki jól érezné magát benned.
Várd meg, hogy elmúljon a menzeszed, aludj az ötletre egy párat és aztán gondolkodj el rajta újra.
Egyébként kereshetnél komoly pasit is ennyi erővel.
Hát figyelj.
Én 20 éves vagyok,szintén szűz,de baromira nem érzem magam ettől kevesebbnek,mint a többiek.
Sőt,nekem is lett volna lehetőségem elveszteni,de csak azért,hogy valaki átszakítsa a szűzhártyám,nem fekszek le olyannal,akihez nem vonzódom.
Randizok,ismerkedek,aztán majd a 10 millió ember között csak találok olyat,aki okos(de minimum tanult)és a közös hang,szimpátia is megvan...
Egyébként meg nem értem ezt a pánikot.
Tudod hány srác van,aki ugyanígy?
Nekünk legalább szerencsénk van,mert a férfiak szeretnek elsők lenni,a nők már nem annyira.
A fiatal nők az idős apafigurákat keresik,szegény srácok meg mehetnek prostihoz...
*-aki.
(na már,nem igaz,hogy nem tudom elsőre a jó szót kimásolniXD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!