Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kínos/gáz/szánalmas?
Szóval már elegem van abból, hogy szűz vagyok. Leszólhattók emiatt, de alapvetően is elég erős...szexuális késztetésim vannak és tudni szeretném milyen. Tehát a probléma ott kezdődik, hogy elkezdtem beszélgetni egy sráccal Tinderen (igen tudom, én is érzem, hogy ez nagyon gáz) aki nyilvánvalóvá tette, hogy úgymond jól akarja érezni magát abban a pár napban amíg itt van (csak nyaralni jött)
Mennyire rossz ötlet belemenni egy egyéjszakás kalandba, egy idegen sráccal, szűzen, és ha mellékesen éppen menstruálsz? (Egyáltalán ez elkedvetleníti a férfiakat?)
Ezt végigolvasva nem tudom, hogy nevessek-e vagy sírjak. Kérlek ne nézzetek üresfejű libának, tényleg nem vagyok az.
19/L
Komolyan? Ez már nem a középkor, de az első (legyen az bármiben is az első) különleges :D Nem azt mondom hogy legyél aszkéta, véhezz önmegtartoztatást, élj cölibátusban és majd ha házas leszel... nem!! Csupán legyen normális kereten belül, párkapcsolatban és egy olyan fickóval akivel ismeritek egymást (hát... ez adódik a párkapcsolatból)
Amúgy te tökéletesen Hamvas Klitorisz halálára emlékeztetsz ( https://www.youtube.com/watch?v=_dxp47usvXw)
Egy megfelelő,tapasztalt,önzetlen partnerrel mindenképp megéri.
Én is segítettem már tapasztalatszerzésben ilyen módon lányoknak.Merre laksz?
28f
19 évesen szuznek lenni, nincs abban semmi gáz meg semmi szánalmas. Ha lefekszel egy sráccal, ne azért tedd mert a tobbiek már nem szuzek, hanem azért tedd meg, mert vagy kivánod a srácot, vagy kívánod a sexet, de magadért. A puncidnak kell kívánni a sexet, nem a agyadnak a mások szokása miatt.
Ami az ilyen futo kalandokat illeti, nincs benne szerintem semmi rossz. Erdekes, izgalmas. Van aki szereti, van aki nem annyira. Ez rajtad áll. SZerintem még akár bele is mehetnél. DE..
Menstruálsz...az azért eléggé zavaro ok. Csináltam már én is ciklus alatt, de a barátnommel, akivel egyutt vagyok, és ismerem, és szeretem.
Igy mindent egybevetve, hogy frusztrált vagy, és idegi kirohanásbol akarod csinálni, egy egyéjszakás sráccal, aki nyiltan kijelentette, hogy végig akarja dugni az itt toltento nyaralását, ugy hogy te még menstruálsz is, ebbe így inkább ne menj bele. Nagy csalodást szehedsz occse csak ebbol.
SZerintem várd meg a rendes srácot, és majd azzal veszd el normális, nyugodt korulmények kozott. Nem kell kapkodni, hisz van akár mennyi idod.
27F
"Szóval már elegem van abból, hogy szűz vagyok." De miért??? Nem kell sietni... már 19 vagy még csak 19? Változtass szemszöget. Nem kell ezt a szüzesség dolgot úgy túlspirázni. Ki nem szarja le, hogy szűz vagy-e vagy sem? Teljesen hatodrangú.
Egyébként szerelemben elveszteni a legjobb dolog hidd el, és AZ EGÉSZ ÉLETEDET BEFOLYÁSOLHATJA, ha nem jól sül el ez a kis egós kaland... csak mert már nem szeretnél szűz lenni.
Én is pontosan így éreztem mint te :/
Aztán amikor elhatároztam hogy sarokba vágom a problémát, és inkább önmagammal meg az érettségivel foglalkozom, lassan minden megváltozott. Eldöntöttem, hogy nem a pasiknak akarok tetszeni, hanem a tükrömnek. Havonta változtattam hajszínt, meghökkentő és furcsa ruhákat hordtam, sorban jöttek a jó jegyek, a sikeres nyelvvizsga, stb..
Hab a tortán, hogy egyszercsak besétált a képbe a tökéletes szexpartner :) Nem jártunk, se semmi, viszont mivel nem egy egyéjszakás kalandról volt szó, ő ragaszkodott ahhoz, hogy lassabban haladjunk. :) Rengeteg szuper élményt köszönhetek neki.
Neked is azt tanácsolom, hogy legalább a menstruáció végét várd ki :D
19/L
Én anno úgy voltam a témával, hogy láttam a sok felszínes kapcsolatot, hogy a körülöttem lévő fiatalok is mennyit képesek szenvedni a kapcsolataikkal, meg a szexxel.
Szóval én kötöttem az ebet a karóhoz és elhatároztam, hogy az első férfi az életemben az a nagybetűs szerelem lesz. Az élet ki tudja mit hoz, lehet még megalkudni, érdek kapcsolatokat kialakítani, de ez első férfi az legyen szerelemből, legyen ártatlan és mentes minden kényszertől.
Szóval vártam (amúgy nem volt sok esélyem kapcsolatra). Egészen 20 éves koromig. Akkor találkoztam egy olyan férfivel, aki hű ha... Olyan szép kapcsolatunk lett, megadott mindent amire egy nő vágyhat, figyelmes, kedves, odaadó... Már az első csókom is vele, olyan élmény volt, hogy most is elfog a remegés ha visszagondolok rá. Érzem a bizsergést magamban. És a mai napig is a párom.
Előtte csak csövesek és az apám-papám korabeli pasik fűztek... ami nem volt valami hízelgő.
Viszont nekem abszolút megérte rá várnom. Azt nem gondoltam, hogy ilyen sokáig életeben marad a kapcsolatunk, mert az első kapcsolatok hamar meghalnak. De mi mégis tudjuk értékelni egymást ennyi év után.
Neked kell ismerned a prioritásaidat. Hogy dúlnak benned a hormonok és tele vagy szexuális energiával, az teljesen normális. Ha neked csak a szex a lényeg akkor sokat nem sérülsz. Töcsköltél egyet és szeva. Bár én sokkal inkább javaslom azt, hogy egy olyan fiút válasz akit rendszeresíthetsz. Mert egy szex nem szex. Az, hogy elveszted a szüzességed, az nagyon nem fog változtatni semmin. Nem leszel gyakorlott az ágyban, ha hosszú időt kihagysz szinte ugyanott fogsz tartani, mint amikor szűz voltál. Vissza szűkülsz, lehet fájni fog megint, bénázni fogtok és szenvedni. Sokkal több értelme van bejáratni magadat, gyakorolni, szokni az élményt. Arról nem is szólva, hogyha nagyon szűk vagy akkor többkörös menet lesz, mire nem fog fájni.
Inkább kérj meg egy havert, de egyéjszakás... az még a gyakorlott nőknek sem szokott felhőtlen "élményt" adni.
Mesit elsőre nem ajánlom. Sok vele a macera. Ügyelni, hogy ne vérezz össze semmit, ne kapj fertőzést, és vannak férfiak akiknek a belük fordul ki tőle... Inkább ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!