Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Eddig csak egy férfivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig csak egy férfivel feküdtem le az életemben, mégis azt érzem kimaradok valamiből, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Ő a jelenlegi barátom is, már nagyon régóta együtt vagyunk, ő volt nekem az első. Azonban ebben az elk*rvult világban azt érzem kimaradok valamiből, a tapasztalatokból. Nem érzek égető vágyat arra, hogy szakítsak és végigmenjen rajtam a fél város, de talán azt érzem túl hamar léptem kapcsolatba és inkább ki kellett volna még élvezni a szabad életet. :/

Pláne, hogy a barátaim között nincs is olyan, aki csak egy fiúval feküdt volna le. Kicsit cikinek érzem.

Van, aki hasonló cipőben jár?

22/L 6 éve vagyok párkapcsolatban.

2017. júl. 2. 18:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Nagyjából átérzem a helyzetedet. 16 éves korom óta vagyok a barátommal, akivel elvesztettem a szüzességem. Most 21 vagyok. Teljesen igazad van, a mai világban ritka, ha valakinek csak egy partnere volt, de ismerek ilyen példát. Ugyan csak egy ilyen párról tudok, de ők 24 év házasság után még mindig boldogok. De őszintén, én nem is vágyom arra, hogy kipróbáljam mással.

Sokat gondolkodtam ezen, és arra jutottam, hogyha úgy érzed, ő neked az igazi, nem éri meg ezen idegeskedni. Egy házasság pl. nem ezen fog elbukni.

2017. júl. 2. 18:13
 2/15 anonim ***** válasza:
66%

Nem azért gáz, mert más mit gondol.

Annyi hátránya van, hogy ha bármi okból ő nem lesz, akkor fogod nagyon önállótlannak és elesettnek érezni magad.

Volat olyan nővel, aki szintén csak a férjével, amikor meghalt, utána még évekig nem mert senkivel - szóval bő 10+ év szex maradt ki. És minden alkalom után sírógörcsöt kapott, hogy eddig miért nem???

a 6-7 év az első komoly krízis időszak, te se valami nagy szerelemmel nézel már rá, ugye?

2017. júl. 2. 18:17
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt amíg szereted a barátod, ez nem lesz probléma..

Másrészt, mert mások több pasival voltak, neked még nem kell..

Igen kimaradsz sok szexből, sok érdekességből, de nem is fogod magad kihasználva érezni.. továbbá van egy stabil partnered, aki valószínű rendes és szeret. Tehát olyanban van részed, mint amiben annak nincs aki csak szexel össze vissza.

2017. júl. 2. 18:17
 4/15 anonim ***** válasza:
78%

És azok nem maradnak ki valamiből, akiknek nincs 16 éves koruktól egy fix kapcsolatuk? Van egy párod, akivel együtt nőttetek fel, jó eséllyel a te hatásodra úgy alakultak a szokásai, hogy azok számodra ne legyenek zavaróak, elfogadjátok egymást úgy ahogy vagytok. Potenciális esélyed van egy kiegyensúlyozott, hosszú házasságra.

Szerintem sok "tapasztalt" nő lenne szívesen a helyedben és őszintén szólva így, közeledve a 30 felé, én is valahol azért irigylem a párod.

2017. júl. 2. 18:28
 5/15 A kérdező kommentje:

Igen, elég nehéz ez a helyzet. H*lye lennék eldobni csak úgy ezt a 6 évet azért, hogy mással is kipróbáljam. Mert nem lenne jobb más sem, aztán foghatnám a fejem sírva, hogy kár volt...

Csak valahogy a 6 év után már nem akkora lángoló szerelemmel vagyok a barátom felé, hanem már kicsit ilyen megszokás, együttélős feelingje van. Ott vagyunk egymásnak jóban-rosszban, mindkettőnk számíthat a másikra. Csak már elmúlt az a nagy rózsaszín köd. És ha ezt érezném 35 évesen nem aggodalmaskodnék, de biztos rendben van ez 22 évesen? Ugyanígy éreznék mással is?

És igen... ha egyszer valami oknál vége lenne a kapcsolatunknak, na akkor totál egy szerencsétlenség lennék. Ott állnék tegyük fel 26 évesen az életben, úgy, hogy csak egy férfival voltam. :) Nem tudom ez új párkeresésnél mekkora hátrányt jelent.

Azt szeretném, ha ebből az egészből nem az jönne le, hogy egy nagy k*rv@ vagyok és ég a .... :)

Nehezen tudom kifejezni magam, de remélem érthető a "problémám".

2017. júl. 2. 18:48
 6/15 A kérdező kommentje:
Egyébként a párom 27.
2017. júl. 2. 18:51
 7/15 anonim ***** válasza:
54%

Nekem pl van olyan barátnőm, aki szintén csak 1 férfival volt, és még mindig együtt vannak és jól érzik magukat.

Az, hogy most miből maradsz ki... Ha jó a szex a pároddal, akkor gyakorlatilag semmiből. Jó dolog, amikor már ismeritek egy mást, tudjátok, hogy kinek mi a jó. Egy új emberrel meg vagy meglenne ez vagy nem. Bár lehetnek vicces, "életem egyik legrosszabb dugása" sztorijaid :D

2017. júl. 2. 19:11
 8/15 anonim ***** válasza:
36%
A vége ugyanaz, elmész, jól esik, ennyi erővel minden nap mással kefélhetnél, mint a qvák.
2017. júl. 2. 19:24
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

17 éves korom óta ugyan azzal a nővel vagyok, jövőre 30 leszek. Nem volt más az életemben. Gyanitom hogy nem is lessz. Néha engem is elfog a kíváncsiság, de csak a testi dolgok tekintetében. Boldogok vagyunk, mással nem is tudnám elképzelni az életem.

Egyszerűen csak néha kíváncsi lennék hogy milyen lehet egy másik punci pl, ilyesmik. Ennek ellenére sosen csalnám meg a párom.

2017. júl. 2. 20:04
 10/15 jobbikostibi ***** válasza:
igen kimaradsz a gruppenből. És minden kapcsolat ilyen unalmassá válik
2017. júl. 2. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!