Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellett teherbe esés? Lehet, hogy teherbe esel fogamzásgátló szedése mellett s mégis megjön a menzeszed? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 20:00
1/17 anonim válasza:
Így a kettő együt...extrém eset lenne...
3/17 anonim válasza:
terhes vagy de megjön?
hehh... gondolkozz mielőtt kérdezel...
4/17 anonim válasza:
99% hogy igen, de annak az 1%nak az esélye majdnem 100
6/17 A kérdező kommentje:
a hülye válaszadóknak... olvassatok utána. volt rá példa, hogy első hónapban megjött, s terhes volt... ezért kérdeztem
2010. júl. 20. 20:09
7/17 anonim válasza:
Volt,csak nem fogamzásgátló mellett...Kicsi rá az esély,ne aggódj! :)
8/17 anonim válasza:
vannak olyan ritka esetek hogy akkor is megjön ha már terhes vagy én már jópár ilyenről hallottam (sajnos a rokonságban is uh parázok rendesen:S) de fogamzás gátló szedése mellett a szüneti vérzés is lehetséges terhességel egyidejüleg és mivel az is lehetséges igaz kis százalékban hogy fog.gátló szedése mellett teherbe ess így gondolom a kettő eggyütt is. Tapasztalat? Háát barátnőmmel történt hogy fogamzásgátlót szedett és folyamatosan volt a szünetben a vérzés 5 hónapig(de már elötte is szedte majdnem 3éve) amikor észre vette hogy már nem normálisan nő a hasa hanem olyan mint egy terhes nőnek és a nőgyógyász állapította meg hogy 5 hónapja babát vár. Az egészben az volt a szomorú hoyg elvetetni már nem tudta de mivel a terhesség alatt fogamzásgátlót szedett a baba nem élte túl és 5 és fél hónaposan halva született:(:(:(
9/17 A kérdező kommentje:
csak érdekelt, mert azt szedek, s azért megvan bennem a félsz, mint mindenkiben... utolsó hozzászóló, szomorúan olvastam amit írtál... riasztó, ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy megéri szedni, de mindig úgy gondolom, hogy még mindig biztonságosabb mint a kikapom időben... s tünetei nem voltak az 5 hónap alatt?
2010. júl. 20. 20:32
10/17 anonim válasza:
Ennél szomorúbb történetet aligha lehet elképzelni. Képzelem milyen szenvedést élhetett át az a szerencsétlen lány :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!