Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig csak egy férfivel feküdtem le az életemben, mégis azt érzem kimaradok valamiből, tapasztalatok?
Ő a jelenlegi barátom is, már nagyon régóta együtt vagyunk, ő volt nekem az első. Azonban ebben az elk*rvult világban azt érzem kimaradok valamiből, a tapasztalatokból. Nem érzek égető vágyat arra, hogy szakítsak és végigmenjen rajtam a fél város, de talán azt érzem túl hamar léptem kapcsolatba és inkább ki kellett volna még élvezni a szabad életet. :/
Pláne, hogy a barátaim között nincs is olyan, aki csak egy fiúval feküdt volna le. Kicsit cikinek érzem.
Van, aki hasonló cipőben jár?
22/L 6 éve vagyok párkapcsolatban.
"Csak már elmúlt az a nagy rózsaszín köd. És ha ezt érezném 35 évesen nem aggodalmaskodnék, de biztos rendben van ez 22 évesen?"
Kérdezz meg bátran bárkit, aki lehúzott boldog házasságban 20-30 évet, hogy a rózsaszín köd után meddig tartott az a "baráti együtt létezés". Mindenkitől azt a választ fogod kapni, hogy sose múlt el.
Egy esetleges későbbi új kapcsolatban meg semmit nem számít, hogy mennyire vagy tapasztalt, mert egy boldog kapcsolatnak a titka úgyis az, hogy mennyire vagytok képesek egymáshoz igazodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!