Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Eddig csak egy férfivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig csak egy férfivel feküdtem le az életemben, mégis azt érzem kimaradok valamiből, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Ő a jelenlegi barátom is, már nagyon régóta együtt vagyunk, ő volt nekem az első. Azonban ebben az elk*rvult világban azt érzem kimaradok valamiből, a tapasztalatokból. Nem érzek égető vágyat arra, hogy szakítsak és végigmenjen rajtam a fél város, de talán azt érzem túl hamar léptem kapcsolatba és inkább ki kellett volna még élvezni a szabad életet. :/

Pláne, hogy a barátaim között nincs is olyan, aki csak egy fiúval feküdt volna le. Kicsit cikinek érzem.

Van, aki hasonló cipőben jár?

22/L 6 éve vagyok párkapcsolatban.

2017. júl. 2. 18:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én is hasonló cipőben voltam csak szűzként .. és kerestem a szerelmet és egyszer csak elegem lett hogy rendes vagyok meg jó. teljesen megváltoztam és sok lánnyal voltam fél év alatt és úgy érzem most állok készen egy komoly kapcsolatra mert bepótoltam a lemaradásokat most már inkább úgy vagyok vele hogy keresem az igazit de egy ki + azért mindig belefér :P és nagyon nehéz megtalálni az igazit aki vele megvalósítani az álmaitok ...
2017. júl. 2. 23:12
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Irtó ciki, nézd meg a kortársaidat már legalább 100 különböző fickót lesz*ptak. Hát mi a sikeres élet mérőszáma ha nem a lesz*pott f**z?
2017. júl. 2. 23:16
 13/15 anonim ***** válasza:

"Csak már elmúlt az a nagy rózsaszín köd. És ha ezt érezném 35 évesen nem aggodalmaskodnék, de biztos rendben van ez 22 évesen?"

Kérdezz meg bátran bárkit, aki lehúzott boldog házasságban 20-30 évet, hogy a rózsaszín köd után meddig tartott az a "baráti együtt létezés". Mindenkitől azt a választ fogod kapni, hogy sose múlt el.

Egy esetleges későbbi új kapcsolatban meg semmit nem számít, hogy mennyire vagy tapasztalt, mert egy boldog kapcsolatnak a titka úgyis az, hogy mennyire vagytok képesek egymáshoz igazodni.

2017. júl. 2. 23:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. júl. 4. 15:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Rengetegszer keveredtem bele ebbe a helyzetbe, ha gondolod privátba kifejtem a véleményem ilyen szempontból a világról. Írj rám.
2017. aug. 3. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!