Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még sosem szexeltek de nagyon akarom már, szerintetek várják az igazira vagy csak feküdtem le valakivel? LL21
Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 08:28
1/9 anonim válasza:
Talán azt fogod csinálni, amit itt többen tanácsolnak? Akkor sok szerencsét az élethez, szükséged lesz rá!
2/9 anonim válasza:
Nem tudom, de mindenesetre üdvözlünk Magyarországon!
3/9 anonim válasza:
Barátom szokta mondani, hogy azt hogy ki az igazi a sirodnál tudod meg.
Várjál rá! Vagy ÉLD az életed!
Nem igaz nem találsz efy szimpi csajszit!
Hogy várj vagy ne? Kivánod a szexet vagy nem?
4/9 anonim válasza:
Miért várnál? Nem házastársat kell keresni csak valakit egy jó szexre ;)
5/9 A kérdező kommentje:
Persze de az azèrt mègse mindegy hogy kivel veszîtesz el,hogy ki lesz neked az első
2016. ápr. 25. 08:42
6/9 anonim válasza:
Nőjél fel! Meg úgyis csak pasival tudod elveszíteni...
7/9 anonim válasza:
Hát szerintem a nő szüzességének valódi értéke van, ettől függetlenül az elvesztéséhez szerintem nem kell hozzá az igazi de ne is egy jöttment.
8/9 anonim válasza:
Nekem a bankban nem adtak érte semmit.
Ettől függetlenül #7-nek igaza van!
9/9 anonim válasza:
szerintem várj en is varok 19/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!