Miről álmodsz gyakrabban? Hogy valakivel romantikázol, vagy konkrétan szexeltek?
Mostanában mindig az van álmomban, hogy vagy ismerős vagy ismeretlen lányokkal csókozózok, ölelgetem őket. Eddig egyszer álmodtam azt, hogy dugunk, de még régen volt.
Tegnap egy ismeretlen lány ült mellettem a kanapén álmomban, újságot olvasott. Nem is szóltunk egymáshoz, én megfogtam a kezét, ő adott az enyémre egy puszit, majd a vállára hajtottam a fejem. Azon gondolkoztam hogy mit szólna ha megcsókolnám, de nem mertem. Nagyon izgatott voltam, hogy hogy is közeledjek felé, de sajnos felébredtem. Ilyenkor mindig nagyon boldog vagyok. hihetetlen jó érzés fog el, aztán felébredve mindig elszomorodom. :( 20/F
én csak azt szoktam álmodni hogy szexelek, sosem álmodtam romantikázásról
22/l
Én azt álmodtam, hogy ismerősök azt mondták ússzunk át a Dunán, de a szemünket peckeljük ki fogpiszkálóval, hogy ne tudjunk elaludni, mert nagyon sokára fogunk átérni, és ha közben elalszunk, akkor belefulladunk a vízbe.
Mondtam nekik, hogy ez nem jó, mert az UV sugarak szét fogják égetni a szemünket, nem vagyok hajlandó ebbe belemenni. Aztán mindenki haragudott rám, végül kerestünk egy hidat és átsétáltunk azon.
Azért álmodhattam ezt, mert be van gyulladva a bal szemem és fáj, a Dunát meg talán azért, mert pisilnem is kellett.
Amúgy kabe... Sohasem álmodtam még romancikázásról, soha csak szex volt mindég... erre meg mi történt mi után válaszoltam a kérdésedre? Vaze, azt álmodtam, hogy egy sráccal enyelgek, de csak puszika meg kézfogás, tiszta nyál... fuj. Ja az egyes voltam egyébként.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!