Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jöttetek rá, hogy leszbikusak vagytok?
Figyelt kérdés
És most hány évesek vagytok?2017. aug. 16. 10:53
3/14 anonim válasza:
12 évesen jöttek az első gondolatok, de 14 évesen lettem biztos benne.
17/L
4/14 anonim válasza:
10 évesen merült fel bennem először, 18 évesen biztos voltam, benne 19 évesen fogadtam.
20/L
5/14 anonim válasza:
16-tól 18 éves koromig sejtettem, 18 múltam amikor rájöttem, hogy nem csak átmeneti állapot. Most 20 vagyok.
6/14 anonim válasza:
19 évesen lettem benne egészen biztos, amikor összejöttem az első barátnőmmel. 25 éves vagyok most.
8/14 anonim válasza:
13 évesen kezdtem sejteni, 14évesen biszexnek valottam magam, és most 17évesen tudom hogy meleg vagyok :D
10/14 anonim válasza:
17 évesen kezdtem el gondolkodni rajta és 18 évesen (jelenleg) fogadtam el magam ilyennek…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!