Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti elmondanátok a szüleiteknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok a szüleiteknek, hogy leszbikusak vagytok, ha tudnátok, hogy ennek 99%-ban nem lesz jó vége és akár ki is tagadnának miatta?

Figyelt kérdés
2017. febr. 1. 23:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szülő esetében nekem is hidegzuhanyként érne, DE ugy vélem ha igazán szeretnek a szüleid elfogadnak úgy ahogy vagy. Én az olyat ne haragudj nem veszem emberszámba akik emiatt kitagadnák a saját vérűket
2017. febr. 2. 00:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nem, legalábbis addig nem, amíg nincsen saját megélhetésem.
2017. febr. 2. 01:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor már külön költöztem elmondtam.Kitagadtak,de nem érdekel.Én sem akarom tartani a kapcsolatot olyanokkal akikbe ennyi gyűlölet van
2017. febr. 2. 06:54
 4/11 anonim ***** válasza:
39%
*.
2017. febr. 2. 06:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha az én lányom lennél, nekem nyugodtan elmondhatnád...

A szüleid reakcióját viszont te ismered.

2017. febr. 2. 09:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Majd felnőttként, amikor már nem vagy kiszolgáltatva nekik. Akkor viszont már ne húzd az időt ne őrizzük titkot.
2017. febr. 2. 09:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképpen. Majd ha már elköltözhetek, gondoljanak, amit akarnak. A magánügyem nem tartozik rájuk és senki sem kényszeríti őket onnantól, hogy tartsák velem és a párommal a kapcsolatot
2017. febr. 2. 10:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
En is azt hittem nem fogadnak el de sokaig tartott mire "feldolgoztak" de mar nalunk aludhat barátnőm ,a kezdetek mindig nehezek... Hajra
2017. febr. 2. 12:15
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Márciusban költözök össze a barátnőmmel, szóval már csak 1 hónap, ezért gondolkodtam el, hogy elmondjam egyszer nekik, vagy sem.

Sajnos elég jól ismerem őket, főleg az anyámat. Biztos vagyok benne, hogy rosszul reagálna és az lepne meg legkevésbé ha közölné, hogy számára ezentúl nem is létezem...

2017. febr. 2. 13:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem ameddig otthon laksz semmiképp ne mondd el nekik. Várd meg azt az 1 hónapot legalább. Nálam nem én mondtam el, hanem rájöttek a párom exe miatt... Nem igazán örültek neki, azt hitték majd kinövöm és persze tiltottak. El akartam költözni otthonról, csak a tesóm megakadályozta. Úgyhogy kompromisszumos megoldás lett egy ideig. Nagyon rossz dolgok voltak akkor. De aztán ahogy el kezdtem egyetemre járni meg a szüleim is kezdték felfogni a dolgokat, mondhatni megoldódott minden. Ki akartak lehet tagadni, de rájöttek, hogy így is a gyerekük vagyok és hogy szeretetüket irántam nem tudják elfojtani. Úgyhogy most már van, hogy 1-1 hétvégén a barátnőmmel anyuméknál vagyunk. Sikerült némiképp feldolgozniuk. :)
2017. febr. 2. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!