Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Penteken vege az erettseginknek es szombaton lesz a bankettunk. Szerintetek mennyire erne meg beprobalkozni utana az egyik tanarnomnel?
20 eves felnott ember vagyok, aki egy maganal kicsit tobb mint tiz evvel idosebb tanarnobe beleszeretett. Szerintem idealisak a korulmenyek, higy elmondjam neki es megprobaljam kicsit eltekerni a fejet.
A gay radar erosen beindul nala, es allitasa szerint, fiatalabb koraban fekudt le mar lannyal, mikor meg gimis volt o is. Azota ha minden igaz csak fiuval volt egyutt, de aki egyszer kiprobalta..ott van a lehetoseg.
Oszinten, szerintetek elonyosen jonnek ki belole?
Vannak ra utalo jelek, hogy talan szeretne valamit.
Reszletesebben privatban beszelhetunk.
Kerlek titeket, csak komoly valaszokat adjatok! Koszonom!
Szerintem is próbáld meg, veszíteni valód úgysincs.
Sok sikert, majd írd meg, mi lett:D.
Te amúgy leszbi vagy, vagy te is biszex?
És neki most nincs férje, pasija, barátnője, nem tudod? :)
De szerintem is próbáld meg mindenképp! Elvileg nem veszíthetsz vele, hiszen egyébként már úgyse találkoznátok. Én drukkolok nagyon, hogy összejöjjetek! ;)
Mindenképpen nézd meg mit lehet kihozni belőle!
Nálunk ennél egyértelmübb volt a helyzet. Hetero kapcsolat volt! Magyar tanárnövel.
Egyik válaszolónak: az osztályfőnökünk nekünk is anno beszámolt a magánéletéről, és nyíltan beszélt a szexről meg mindenféléről :D szóval nem értem, miért baj, ha valaki megosztja a tapasztalatait ^^
Kérdezőnek: sajnos, nem sajnos én is tudom, milyen tanárba belezúgni, szerintem próbáld meg mindenképp, ha elég bátornak érzed magad, mert a mi kapcsolatunk is sokkal-sokkal szorosabb, mióta nem tanít engem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!